Марія Івакова біографія, фото, її чоловік 2019

Anonim

Біографія Марії Іваковой

Марія Івакова не просто красива блондинка, а цікава утворена ерудована леді. Вона домоглася успіху в бізнесі і на телебаченні завдяки працьовитості, наполегливості, особливому шарму і цілеспрямованості. Ще в дитинстві Маша поставила перед собою мету і для її досягнення багато вчилася і працювала.
Неабияка зовнішність, харизма і талант допомогли стати дівчині популярної і знаменитою. Красива мова і зовнішність, активність і вміння залучати людей сприяли в успішній кар'єрі і привели в проект «Орел і Решка. Шопінг ».

Дитинство і сім'я Марії Іваковой

Народилася Марія в звичайній родині. Її батько був військовослужбовцем, і дівчинці довелося поїздити по гарнізонах. Поки батька не направили служити в Москву сім'я жила на Далекому Сході, в Німеччині, Санкт-Петербурзі. У кожному новому місті Марія швидко знаходила друзів. Незважаючи на часту зміну шкіл, вона добре вчилася, відвідувала спортивні секції, танцювальну студію. Мама приділяла багато часу вихованню дочки, вчила бути терплячою та наполегливою. Помітивши, що у Маші хороший слух, вона відвела її в музичну школу. Дівчинка вивчила програму по класу фортепіано.
Мамі вдалося прищепити дочки хороший смак, розвинути творчі здібності та оригінальне уяву.

Телеведуча Марія Івакова починала кар'єру як модель Батьки вважали, що Маша повинна отримати гарну освіту, яке сприятиме подальшій кар'єрі. Найкраще дівчинці давалися точні науки. Тому в 2003 році вона поступила в Фінансову академію на відділення «Кредити та фінанси». Їй вистачало часу на навчання, спілкування з друзями, модельний бізнес. Марія навчилася говорити по-англійськи не гірше, ніж по-російськи і чудово водити автомобіль. Але після закінчення академії Івакова недовго попрацювала за фахом в інвестиційній компанії.

Початок кар'єри Марії Іваковой - модельний бізнес і телебачення

Ще в студентські роки Марія брала участь в показах колекцій одягу. Її помітили фахівці з області моди і шоу-бізнесу і запропонували стати ведучою fashion-проекту. У передачі Івакова спілкувалася з талановитими і творчими людьми про високу моду і популярної одязі. Вона познайомилася з багатьма знаменитостями і навіть допомогла італійському дизайнеру Роберто Каваллі з організацією показу його колекції в Росії.
Творчий підхід до роботи, креативність, здорові амбіції оцінили телепродюсери і запросили Марію в шоу «Від стегна».
Багато дивувалися працездатності дівчата. Вона встигала зніматися в кліпах, працювати ві-джеєм музичної програми, вести передачу Trendy на каналі MTV.Маша і герої шоу розповідали про модні новинки, вчили, як одягатися і створювати власний стиль, брали інтерв'ю у початківців і іменитих дизайнерів, повідомляли цікаві подробиці з закритих показів. На цьому проекті телеведуча працювала разом з Іваном Васильєвим, Оленою Кулецькій. Вона багато чому навчилася і перейняла досвід у продюсера Снєжиної Кулов.

Маша Івакова стала зіркою шоу «Орел і Решка. Шопінг »В цей час Марія встигає відкрити власне ательє в Москві в торговому центрі« Атріум »спільно з Оленою Іваковой. Інвестував проект Ернест Рудяк, дівчата внесли в розкрутку ательє «The Tailor Shop» також значну суму грошей. Обертаючись в колах модельєрів, Маша почерпнула багато ідей. А освіта, отримана в академії, допомогло вивчити конкуренцію і ризики і скласти бізнес-план.
В ательє шиють одяг високого цінового рівня. За два роки вдалося залучити постійних клієнтів і отримати прибуток.
У 2012 році власниці ательє сестри Івакови брали участь в церемонії World Fashion Awards і перемогли в номінації «Концептуальний проект. Нове ім'я ». Нещодавно Маша і Олена відкрили магазин аксесуарів.
Але не судилося Маші займатися тільки бізнесом. Чарівну тендітну блондинку запросили ведучою в програму «Орел і Решка. шопінг »
А ще 2013 році вона зіграла маленьку роль в картині «Звичка розлучатися».

Маша Івакова на шоу «Орел і Решка. шопінг »

Марія завжди хотіла побувати в різних країнах. І її бажання збулося. Подорожуючи по всьому світу, вона розповідала, як вдало здійснити покупки на 100 доларів або скористатися необмеженим лімітом золотий кредитної картки. Вона завжди вибирала стильні речі в найдорожчих бутіках і робила хороші покупки навіть на блошиних ринках. З колегами по передачі і провідними Костянтином Жовтневим і Антоном Лаврентьєвим у Маші склалися чудові стосунки. Розумна і іронічна блондинка сподобалася телеглядачам. Передача принесла Іваковой успіх.

Особисте життя Марії Іваковой

Своє особисте життя Марія намагається не афішувати, тому багато хто вважає що вона зустрічається зі своїм співведучим за програмою «Орел і Решка. Шопінг »Антоном Лаврентьєвим. Але це не відповідає дійсності.

Маша Івакова і Антон Лаврентьєв на шоу «Орел і Решка. Шопінг »Насправді Маша з 2013 року заміжня. І весілля проходила в Італії. Чоловік ведучої - Ернест Рудяк є співвласником великого будівельно-інвестиційного холдингу. У 2013 році він разом з матір'ю, братом і сестрою зайняв 13 місце в рейтингу найбільших сімейних бізнесів.

Благодійна діяльність Марії Іваковой

Маша вважає, що надавати благодійну допомогу повинні все багаті люди. Інакше їх життя буде марною.
Власники ательє Tailor Shop перераховують 50% прибутку від продажу власних виробів. Кошти виділяються на іменні стипендії студентам МДУ ім. Ломоносова, лікування офтальмологічних хворих, програми реабілітації інвалідів.

Заповітна мрія Марії Іваковой

Марія мріє стати актором драматичного театру і кіно і грати на сцені. Заради цієї мети вона в 2013 році закінчила базовий курс Шкіл драми Германа Сидакова.