Юлія Михальчик (співачка) фото, біографія і її чоловік, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Юлії Михальчик

Юлія Михальчик - це співачка, яка вражає своєю наполегливістю і цілеспрямованістю. З самого раннього дитинства вона знала, що хоче співати і довгий час крок за кроком наполегливо рухалася до своєї мрії.

Юлія Михальчик підкорює не тільки своїм голосом, а й красою Її життя, як і життя будь-якої знаменитості, знала безліч злетів і падінь. В її естрадної долі були і гучні хіти і періоди практично повного забуття. Однак дівчина ніколи не здавалася. І продовжувала наполегливо боротися з обставинами, доводячи всім навколо, що вона справжня співачка. Співачка, яку важко не поважати.

Дитинство Юлі Михальчик і перші кроки на сцені

Юлія Михальчик з'явилася на світ у невеликому містечку Ленінградської області з «класичним» радянською назвою - Сланці. Тут вона закінчила музичну школу по класу фортепіано і стала вперше виступати на сцені. Батьки підтримували всі починання своєї дочки, а тому маленька Юля завжди могла розраховувати на їх допомогу.
Як каже сама співачка, її дебют на сцені відбувся в 1991 році. Тоді в рамках концерту в місцевій музичній школі дівчинка виконала смішну пісню «Киць-киць мяу-мяу», яку згодом пам'ятала все життя. Напевно, саме в цей момент Юля вперше твердо вирішила, що хоче стати співачкою. Юлія Михальчик «Лебідь біла» У 1995 році, намагаючись втілити в життя мрію дочки про велику сцену, мама відвезла Юлю в Санкт-Петербург. Саме тут юна артистка взяла участь в своєму першому серйозному музичному конкурсі, виступивши в рамках дитячого фестивалю «Саманта». Виступ маленької співачки справило великий фурор, і незабаром Юлю без конкурсу взяли в пітерський «Хор радіо і телебачення 5-го каналу». Разом з цим колективом Михальчик виступала кілька років, паралельно беручи участь в різних музичних конкурсах.
У 1999 році майбутня знаменитість вперше стала лауреатом міжнародного конкурсу талантів, взявши гран-прі фестивалю «Дзвінкі голоси». У наступні кілька років співочий талант Михальчик був відзначений членами журі та інших престижних конкурсів. Так, в особистій колекції нагород артистки є призи юрмальського конкурсу «Бурштинова зірка», фестивалю «Молода Петербург» і «Голосу світу» (Нарва, Естонія).
У 2001 році шістнадцятирічна Юля стала володарем Гран-прі конкурсу «Кумири XXI століття»

Юлія Михальчик - уперта натура

доросла кар'єра

У 2002 році Юлія Михальчик починає виступати разом з пітерської групою «Korone», з якої протягом найближчого часу співачка записує такі відомий композиції як «Нічний блюз», «Це не любов», «Сині очі». Однак співпраця з даним колективом виявилося недовгим.
У тому ж 2002 року Михальчик зі срібною медаллю закінчує загальноосвітню школу і поступає в Санкт-Петербурзький гуманітарний університет профспілок, де вивчає піар-технології. Але вже після першого курсу її відраховують з інституту за систематичні пропуски. Причиною тому стає робота на каналі ТНТ (тут дівчина веде молодіжну передачу). На початку 2003 року, завдяки своїй роботі на телебаченні, дівчина стає популярна і впізнавана. Однак справжня слава прийде до співачки трохи пізніше - після того, як у вересні того ж року Юлія Михальчик стане учасницею проекту «Фабрика зірок-3».

Юлію Михальчик відрахували з інституту

Фабрика зірок і зліт популярності

Участь в популярному телевізійному проекті стало справжнім трампліном для молодої співачки. Завдяки своєму проникливому голосу і підтримки продюсера Олександра Шульгіна, Юлія Михальчик стає «бронзовим призером» проекту. Під час участі в проекті Юля записує пісню «Птах», яка перетворюється в її перший справжній хіт. Композиція приносить Михальчик престижну премію «Золотий грамофон», а також на довгий час стає своєрідною візитною карткою артистки.
У 2004 році артистка починає співпрацювати з продюсерським центром Віктора Дробиша, за підтримки якого починає роботу над своїм першим альбомом. Незабаром в ефірі російських радіостанцій з'являються її нові хіти - пісні «З льодом» і «Лебідь біла». Остання композиція стає особливо популярна, і дуже скоро Михальчик починає все частіше записувати пісні в слов'янському ретро стилі.
Дебютна платівка співачки «Якщо прийде зима …» з'являється на прилавках музичних магазинів в 2006 році. Роком пізніше співачка записує ще один сольний альбом - «Коси».
У 2008 році Михальчик робить спробу пробитися на Євробачення. Однак програє Дімі Білану. Рік по тому Юля вперше з'являється на театральних підмостках. Їй дістається роль в Шарлотти в гучній рок-опері, поставленої за мотивами роману Патріка Зюскінда «Парфумер». Юлія Михальчик - втрачаю … У 2011 році Михальчик записує свою третю платівку - «Ретро-хіти».

Юля Михальчик: особисте життя

Ще під час участі в російській версії проекту «Фабрика зірок», у Михальчик зав'язався роман з продюсером проекту Олександром Шульгіним. Незважаючи на те, що композитор був старший за неї майже на 20 років, незабаром Юля оголосила про те, що вони збираються одружитися. Подібний союз зі зрозумілих причин був не позбавлений прагматизму, якого співачка ніколи не приховувала, відзначаючи, що палкої любові і запаморочливої ​​пристрасті між нею і її обранцем немає. Можливо, саме тому анонсована весілля так і не відбулася. У пресі Михальчик і Шульгін представили дві різні версії подій.
Залишаючи за дужками взаємну перепалку двох знаменитостей, відзначимо той факт, що про свої стосунки з Олександром Юля ще неодноразово пошкодує. У 2012 році Михальчик зізналася, що ті давні події досі тягнуться за нею немов якийсь шлейф. З цієї причини співачка твердо вирішила для себе, що буде старанно приховувати будь-які відомості про свої подальші романах.

Юлія Михальчик вийшла заміж за бізнесмена Однак, незважаючи на це, в 2012 році стало відомо, що Юлія Михальчик все-таки вийшла заміж. Цього разу її обранцем став якийсь бізнесмен на ім'я Володимир, з яким Михальчик вже була до цього досить давно знайома. У березні 2013 року у пари з'явився син.