Що слід врахувати при оптовій закупівлі жіночого одягу

Anonim
Якщо ви вирішили відкрити свій магазин модного одягу, то в першу чергу вам треба буде розв'язати питання з оптовою закупівлею товарів.
Зокрема, необхідно визначитися з тим, де найвигідніше купувати речі і які з них стануть користуватися попитом. Розглянемо, як можна вирішити зазначені питання.

Місця закупівлі жіночого одягу

Існує кілька основних варіантів того, де ви можете придбати потрібні вам речі оптом. Так ви можете купувати вироби безпосередньо з фабрики-виробника, через шоу-руми або зі складу постачальника. Зрозуміло, що найвигідніші ціни запропонує фабрика-виробник, так як у вартість виробiв не буде вкладена націнка посередників. Але фабрика ніколи не стане працювати з компаніями, які не в змозі закуповувати продукцію великими партіями. Тобто з невеликим магазином модного одягу підприємству взаємодіяти не вигідно. Тому щоб купити одяг оптом, вам, швидше за все, доведеться взаємодіяти з шоу-румами або зі складом постачальника.
Для тих, хто розраховує приступити до реалізації по-справжньому модних речей, краще будуть шоу-руми, де є можливість всебічно ознайомитися з особливостями колекції, переглянути показ мод. Тим, хто вважає за краще почати торгівлю доступними за ціною товарами, варто звернути увагу на склади постачальників. Тут ви зможете підібрати найбільш прийнятний для вашого магазину товар, причому вартість цього товару буде не набагато вище, ніж ви могли б купити його безпосередньо у фабрики.

Мода - дуже мінлива, примхлива і надто розбірлива дама

Як не помилитися з вибором одягу

Як відомо, мода - "дама" мінлива, тому при оптових закупівлях цілком можна помилитися з вибором і понести значні збитки. Для того щоб цього не сталося, необхідно враховувати тенденції моди, а робити це буває досить складно особливо тим, хто робить перші кроки в даному бізнесі. Тому під час закупівлі буде не зайвим скористатися порадами консультантів.
Наприклад, якщо ви маєте справу з італійським одягом, закупівля якої буде в будь-якому випадку вигідною, то грамотну консультацію вам зможе дати фахівець з брендовим речам. Природно, що за консультацію у фахівця вам доведеться заплатити гроші, але зате ви купите по-справжньому модний одяг, а в підсумку компенсуєте всі свої втрати. Крім цього, при закупівлі речей через мережу Інтернет ви зможете отримати рекомендації щодо вибору прямо на сайті, де станете купувати одяг.В цьому випадку поради даються безкоштовно, але є не менш грамотними і достовірними.