Радіатори опалення KERMI - оптимальний вибір для теплопостачання заміського будинку

Anonim
Правильно підібрана, спланована і введена в експлуатацію система опалення створює необхідний затишок і забезпечує комфортне проживання для мешканців.

Все це справедливо не тільки для міських квартир з централізованими комунікаціями, а й для заміських будинків з автономним опаленням. Найпоширеніша система теплопостачання при автономному опаленні: котел, регулююча та запірна арматура, розширювальний бачок, трубопровід і радіатори. Важливим критерієм для забезпечення прогріву приміщення, до оптимальних 19-24 ° C, в зимовий період і міжсезоння, є вибір моделі радіатора. Обумовлено це тим, що батареї з поганим теплообміном можуть звести нанівець, не тільки ідеально виконану розводку опалення, але навіть роботу потужного котла.
радіатори
Через малу тепловіддачі сьогодні все рідше встановлюються чавунні радіатори, перевага віддається біметалічним і сталевим сучасним моделям. Безумовне лідерство в цій галузі заслужили радіатори Кермі. Причини такої популярності - відмінні технічні характеристики, екологічна безпека, компактність, доступність, ергономічний і оригінальний дизайн. Крім згаданих достоїнств всі моделі відмінно працюють навіть при нестабільному або низькому тиску в системі, що особливо актуально при використанні в індивідуальному опаленні.
сталеві
• Панельні сталеві радіатори опалення Кермі - це 1-2-3 профільованих аркуші (товщина 1,25 мм), виготовлені з високоякісної сталі. З'єднання листів проводиться по периметру, суцільним зварювальним швом, зчленування каналів виконується точковим методом. Значне збільшення тепловіддачі цих моделей досягається тим, що теплоносій (гаряча вода) спочатку надходить в передню панель, а потім в задню. При цьому основна частина тепла відразу починає прогрівати приміщення, а трохи охолола вода в задній панелі обігріває стіну.
• Сталеві трубчасті радіатори - надійні, міцні, цільні конструкції, що складаються з вигнутих вертикально розташованих трубок, які з'єднані двома колекторами, як правило, вони випускаються секціями. Зовні такі моделі найбільш сильно схожі на традиційні, класичні чавунні батареї.
біметалічні
На відміну від сталевих моделей, біметалеві аналоги здатні витримувати підвищені температури теплоносія (до 112 ° C) і більш високий тиск - близько 30 бар.
Підключення до системи
Батареї Керми можна включити в систему теплопостачання з будь-якого боку (зліва, справа). Радіатори FKO (Profil-K) випускаються з бічним підведенням, а батареї групи FKV (Profil-V) з підведенням знизу і вбудованим термоклапаном.
Бічна підводка складається з 4 патрубків, внутрішній діаметр яких дорівнює Ѕ дюйма (1,3 см). Патрубки для нижньої підводки мають більший діаметр ѕ дюйма (1,9 см).
Оптимальне поєднання помірної ціни, компактності, високої тепловіддачі, відмінних енергозберігаючих якостей і простота монтажу роблять радіатори Кермі незамінними при створенні теплового контуру в заміському будинку.