У Лондоні працює ліфт, стіни якого покриті кексами

Anonim
Їстівні пластинки можна лизнути під час підйому або спуску.
Незвичайний рекламний хід придумала компанія McVities, якій нещодавно виповнилося 85 років. Її продукцією є низькокалорійні кекси Jaffa Cakes з начинками. На честь ювілею співробітники фірми покрили стіни одного з лондонських ліфтів кексами. Тепер пасажири ліфта можуть по дорозі познайомитися з асортиментом фірми, а заодно і перекусити.

Креативна ідея для нудного механізму Проект отримав назву «1,325 lickable McVities Jaffa Cakes». Щоб його реалізувати, використовували 1325 кексів. Спеціаліст по роботі з брендами Філіп Тіллі зазначив, що такий дизайн ліфта дарує людям радість і гарний настрій. Звичайно, відразу ж з'явилися недоброзичливці, які стали стверджувати, що кекси лизати в громадському місці ніхто не буде: це просто негігієнічно. Але в компанії повідомили, що стоїть пасажиру ліфта лизнути який-небудь кекс мовою, він тут же падає йому в руки. А в кінці дня всі кекси змінюють на нові.

Стіни ліфта можна облизати Ліфт в будь-якому багатоповерховому будинку - необхідний підйомний механізм. І на його стан потрібно звертати особливу увагу. ЕЛЕВЕТЕК пропонує пасажирські і вантажні ліфти італійського виробництва з прекрасними технічними характеристиками і елегантним дизайном за найдоступнішою ціною. Може бути, кексами вони і не покриті, зате красиві і працюють справно.

Тепер їхати не так нудно «Оригінально !!! Це означає мислити не по шаблону! Думаю, подібний маркетинговий хід збільшить попит на товар. Нашим маркетологам треба повчитися! », - оцінила ідею користувачці Інтернету Adelis.
Редакція «» вважає, що до таких ідей можна ставитися по-різному, але те, що це оригінально, не піддається сумніву.