Євген Сидіхін: біографія, фото - особисте життя Євгена Сидихина: дружина Тетяна, сім'я 2019

Anonim

Біографія Євгена Сидихина

дитинство

У дитинстві Євген Сидіхін багато часу проводив у своїх родичів в Новосибірській області в селищі міського типу Краснозёрское. Євген Сидіхін ріс у великій родині. Коли всі родичі збиралися за столом, то стіл накривали на кілька десятків метрів. На чолі столу завжди сиділи дідусь і бабуся.
Звичайно ж, як і всіх ленінградських хлопчаків юного Євгена манило море. У дитинстві він відвідував Клуб юних моряків у Палаці піонерів. У Євгена була морська форма. Євген дуже сильно захоплювався цим заняттям. Майбутній актор навіть вирізав картинки кораблів, які вклеював в спеціальний зошит. Він мріяв про те, що коли виросте, буде плавати в далекі країни.
Не менш серйозним захопленням у Євгена була боротьба. Даним видом спорту Сідіхін почав займатися в четвертому класі. Він записався в секцію. Його довгі і наполегливі тренування в спортзалі не пройшли даром, Євген став чемпіоном Ленінграда п'ять разів. Однак після закінчення школи Євген вважав за краще не спорт, а мистецтво …
Після школи Євген Сидіхін вирішив вступати на акторський факультет Ленінградського державного інституту театру, музики і кінематографії. Він потрапив на курс Ігоря Петровича Владимирова. Однак довго вчитися йому не довелося, тому що вже з першого курсу Євгена призвали до армії.

Незворушний Євген Сидіхін Військова служба Сидихина проходила в Туркестанському військовому окрузі, де Євген прослужив кілька місяців, а потім його відправили в Афганістан. Про цей епізод у своєму житті актор не любить згадувати. Це були жахливі часи. В Афганістані Євген Сидіхін брав участь в бойових діях. У 1985 році Євген Сидіхін демобілізувався і відразу ж відновився в інституті. Тепер він потрапив на курс Льва Додіна. У 1989 році Сідіхін закінчив навчання в інституті.

акторська кар'єра

Після закінчення інституту Євген Сидіхін почав працювати в театрі Ленсовета. Однак в 1993 році Сідіхін перейшов працювати в БДТ ім. Товстоногова, де грає і сьогодні. Однією з найяскравіших його ролей в цьому театрі стала роль Макдуфа в спектаклі "Макбет", поставлена ​​за твором Вільяма Шекспіра.

З улюбленою сім'єю Крім роботи в БДТ, Євген Сидіхін бере участь в різних антрепризах. У 1999 році в ООТР "Театральний будинок" він грав у виставі "Ваша сестра і полонянка". Також Євген Сидіхін зіграв роль Петьки в спектаклі режисера Павла Урсула за п'єсою Віктора Пелевіна "Чапаєв і Пустота".
Кар'єра Євгена Сидихина почалася в 1991 році. Потрапити в кіно йому допомогло минуле борця. Завдяки своїй статі, Сідіхін зіграв одну зі своїх перших ролей в бойовику "За останньою межею".
У 1992 році актора наздогнав перший відчутний кіноуспіх. Євген Сидіхін зіграв роль Гоші у фільмі Івана Диховичного "Прорва", який був відзначений призами багатьох російських кінофестивалів. Дана кінострічка розповідає історію палкого кохання зламаним барині до вантажникові. Вона стала знаковою в долі самого актора. Саме роль Гоші створила подальше амплуа героїв Сидихина з чарівною мужністю.

З дочкою Поліною Після цього Сідіхін зіграв роль силача-металурга Гната Морозова у фільмі "Діти чавунних богів", потім Бориса у фільмі "Манія Жизелі". Багато глядачів запам'ятали Євгена Сидихина за роллю Родіона Добрих в пригодницької кінокартині "Вовча кров", яка розповідає про становлення Радянської влади на окраїнах. Сідіхін в цій картині виконав роль уповноваженого Реввійськради. Він грав негативного героя.
У 1994 році на телеекранах з'явився серіал Віктора Титова "Русский транзит", який був поставлений за однойменним твором А. Ізмайлова і В. Барковського. Євген Сидіхін виконав в серіалі головну роль, завдяки чому до актора прийшла справжня слава.
З кожною роллю Євген Сидіхін зміцнював в глядачах образ мужнього супергероя. У кіно продюсери дуже часто експлуатували зовнішні дані актора і його афганський досвід.
Євген Сидіхін це зовсім не подобалося. У кіно актор намагався показати справжню людину, як би міг він поводитися в критичній ситуації. Євген Сидіхін неодноразово намагався вийти за рамки нав'язливих стереотипів. У 1998 році Сідіхін в перший раз в фільмі "Ретро утрьох" зіграв не мужнього супергероя, а матраца, який соромиться своїх неабияких зовнішніх даних, через що дружина його не цінує і змінює. У 1997 році Сідіхін знявся в кримінальній комедії "Мама не горюй", де спародіював всіх своїх героїв категорії "В". Він зіграв ледачого і пихатого, проте "душевного" бандита, який розважає випадкових глядачів завченим номером: він розриває шкіряний ремінь на липучках, напружуючи м'язи шиї.
Ці фільми довели, що є режисери, які готові експериментувати з Євгеном Сидіхіна незалежно від його усталеного образу. Таким же експериментом в 1999 році можна назвати роботу Сидихина в ретродраме Валерія Огороднікова "Барак". Але в цьому фільмі було дуже важко поєднати міфологічну харизму Сидихина з натуралістичної фактурою фільму. За блискуче виконану роль в цьому фільмі актор був удостоєний Державної премії. У 2000 році був дуже популярний серіал "Бандитський Петербург", в якому Євген Сидіхін зіграв слідчого Микиту Микитовича Кудасова. Практично всі актори з цього серіалу після його виходу на екрани стали зірками першої велічіни.Евгеній Сідіхін у фільмі «Вовча кров» В останні роки Сидихина постійно запрошують зніматися в кіно. Він грає в бойовиках, мелодрамах і навіть комедіях. У кінострічці "27 вкрадених поцілунків" він зіграв інтелігентного астронома Олександра, а в бойовику "Антикілер" - бандита Баркаса. Також Сідіхін знявся у військовій драмі "Російський хрест" в ролі священика отця Олександра, і в детективній мелодрамі "Біс", де зіграв бізнесмена Микиту Бескуднікова. Євген Сидіхін також знімався в таких серіалах, як "Круті повороти", "Як би не так", "Особисте життя", "Ігри дорослих дівчаток", "Жінки в грі без правил".
У 2008 році на екрани вийшов бойовик "Мертві душі", де Євген Сидіхін зіграв роль генерала Шаламова. Цей образ Сідіхін використовував і в серіалі "Ливарний, 4", і в бойовику "Питання честі" 2010 року.

Особисте життя Євгена Сидихина

В акторському світі не часто зустрічаються міцні сім'ї, особливо якщо чоловік є втіленням супергероя, в якого закохана практично вся жіноча половина глядачів. Євген Сидіхін одружився, коли був студентом. Його обраницею стала дівчина з паралельного курсу Тетяна Борковська. Зі своєю майбутньою дружиною Євген познайомився випадково. Одного разу Євген прийшов в гості до своїх друзів, де також була Тетяна.Майбутній актор закохався в неї з першого погляду. Через кілька днів Євген рішуче і безповоротно переїхав жити до своєї коханої.
Євген Сидіхін в ролі Баркаса У 1989 році в родині Сидіхіна народилася дочка, яку назвали Поліна. Через десять років у Сидіхіна народилася дочка Аглая. А в 2007 році Тетяна народила Євгену третю дочку Анфісу. Поліна Сидихина пішла по стопах батьків і продовжила акторську династію. Вона знімалася в серіалах "Руда", "Даішники", в кінострічці "Італійці" та інших кінороботах.