Дарина Златопольская - біографія, фото, особисте життя, чоловік, діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Дар'ї Златопільській

Дарина Златопольская (Спиридонова) - російська журналістка і ведуча розважального шоу «Танці з зірками», циклу передач про відомих діячів мистецтва «Біла студія», шоу талантів для вундеркіндів «Синій птах».

На фото: Дарина Златопольская

Дитинство і юність

Дарина Еріківна Галімова (це дівоче прізвище провідною) з'явилася на світ 24 квітня 1977 в Москві, в сім'ї театрознавця Галини Галимовой і відомого російського вченого Еріка Галімова, який згодом 23 роки очолював Інститут геохімії та аналітичної хімії РАН.

Дарина Златопольская в дитинстві Дарина - досить пізня дитина, коли вона народилася, батькові було 40, мамі - 35. У телеведучої є молодша сестра Олександра, вона працює в журналістиці, була бренд-менеджером в виданні Tatler.

Дарина Златопольская в дитинстві з батьками У дитинстві Даша була активним і творчим дитиною - займалася балетом, музикою і плаванням, організовувала домашні спектаклі, цікавилася хорошим кіно, вчилася в англійській спецшколі №1234. Вона росла інтровертом, і шумним компаніям однолітків воліла книги. Завзятий книжковий хробак, вона могла витратити єдиний вихідний у школі, щоб з'їздити в бібліотеку на інший кінець міста і читати там до вечора.
Батьки намагалися прищепити дітям пристрасть до пізнання і пригод. Вони багато подорожували на батьківському автомобілі, були частими гостями в Великому театрі, а вдома влаштовували власні театральні вистави і навіть інсценували популярні телешоу, наприклад, «Що? Де? Коли? ».

Дарина Златопольская без макіяжу В старших класах дівчина вирушила на навчання в США за програмою агентства USIA, згодом вивчала французьку мову у Франції. Після закінчення школи Дарина стала студенткою факультету журналістики МГУ, отримавши в 2004 році диплом за спеціальністю «Телебачення». Її дипломна робота була присвячена тонкощам жанру «інтерв'ю».

Кар'єра на ТБ

Працювати на телебаченні дівчина почала ще в роки навчання - перші кроки дівчина зробила в передачі «Гордон» на НТВ, ведучим якої був Олександр Гордон. На старших курсах Дарина вела програму «Ранок на НТВ» разом з Михайлом Байтманом.

Перші кроки на телебаченні Дарина Златопольская починала на НТВ Згодом Златопольская працювала ведучою телепрограми «Доброго ранку, Росія!» На каналі «Росія» і вела рубрику «Вісті. Інтерв'ю »на« Росії-24 ».

Дарина Златопольская і Максим Галкін разом вели шоу «Танці з зірками» З 2009 року разом з Максимом Галкіним дівчина веде шоу «Танці з зірками» (в 2016 році Галкіна змінив Гарік Мартиросян). Восени 2010 року дівчина стала провідною розважального шоу «Стиляги-Шоу», де її напарником знову став Галкін.

«Стиляги-Шоу»: Дарина Златопольская знову в парі з Максимом Галкіним У 2011 році Дарина зняла документальний фільм «Ода" До радості "» про людей, які переступили 90-річний рубіж.

В гостях ведучої програми «Біла студія» Дар'ї Златопільській піаніст Денис Мацуєв Наступного року дівчина стала ведучою програми «Біла студія» на каналі «Росія К» ( «Культура»). В рамках передачі Дарина розмовляла з діячами культури про важливі для співрозмовника творах мистецтва. У різний час гостями студії ставали Андрій Кончаловський, Олег Табаков, Костянтин Райкін, Павло Лунгін і інші видатні діячі мистецтва. Олег Табаков. Біла студія з Дариною Златопільській У 2015 році випуск, гостем якого став британський актор Рейф Файнс, був удостоєний премії ТЕФІ як найкраща просвітницька програма року. У тому ж році сама Дар'я була нагороджена премією уряду Москви за внесок в область літератури і мистецтва.

Дарина Златопольская з нагородою ТЕФІ У тому ж 2015 році Дарину запросили вести передачу «Синій птах» ( «Росія-1»), яка є плацдармом для талановитих і зовсім юних артистів. У складі журі конкурсу - зірки мистецтва, такі як скрипалька Світлана Безродна, артист балету і хореограф Микола Цискарідзе, піаніст Денис Мацуєв, камерний співак Олег Погудин, актори Сергій Безруков і Олена Яковлєва. Нагородження Дар'ї Златопільській У листопаді 2016 роки за внесок в освіту і популяризацію досягнень культури Дарині була вручена Золота медаль ім. Льва Миколаєва.

Особисте життя Дар'ї Златопільській

Зі своїм першим чоловіком, бізнесменом і керівником спортивної організації Леонідом Спиридоновим, Дарина познайомилася на прем'єрі «Англійського пацієнта» (реж. Ентоні Мінгелла, 1996). «Проридала весь показ на сусідніх кріслах», - згадувала вона.

Дарина Златопольская з першим чоловіком Леонідом Спиридоновим Чотири роки по тому Леонід зробив Дарині пропозицію в Римі. Шлюб тривав 10 років, протягом яких Дарина, за її словами, жодного разу не глянувши на іншого чоловіка. Причина їх розлучення залишається таємницею для шанувальників провідною.

Дарина і Антон Златопольські До 2015 року Дарина працювала в ефірі під прізвищем першого чоловіка, хоча з 2011 року вже була одружена з гендиректором «Росії-1» Антоном Златопольським (1966 р.н.). У другому шлюбі у Дарини народився син Лев.

Дарина Златопольская з сином і подругою Софіко Шеварднадзе Батьки намагаються приховувати від хлопчика свій медійний статус, вважаючи, що чим пізніше він дізнається про популярність його мами з татом, тим краще. З цієї ж причини Златопольская не виставляє фотографії сина в соціальні мережі. Замість цього його всебічно розвивають: в 2 роки у малюка вже був власний абонемент в філармонію, пізніше його віддали в музичну школу на клас гітари.
Незважаючи на обдарованість Льва, його мама не хоче, щоб він брав участь в «Синьої птиці»:
Це доля дітей відомих батьків. Якщо син не зовсім бездарний, то батьки будуть його гнобити.

Дарина Златопольская зараз

У березні 2018 року розпочався новий сезон конкурсу «Синій птах», тематикою якого став російський фільм «Останній богатир» (реж. Дмитро Дьяченко 2017). Вперше в передачі об'єднані можливості теле- і кіноіндустрії. До суддів шоу приєднався актор Віктор Хоріняк, який зіграв роль богатиря Івана у фантастичній комедії про країну Білогір'я.

Дарина Златопольская і Віктор Хоріняк в конкурсі «Синій птах»