Vipcooler.ru: плюси сучасних кулерів для води

Anonim
Зараз кулер можна зустріти в будь-якому офісному установі.
Сучасний кулер дає можливість просто і безпечно для споживача отримувати чисту питну воду. Цей пристрій включає в себе пластиковий корпус з лійкою, куди встановлюється ємність з водою. Зазвичай корпус містить два крана, вимикач і світлові індикатори, які свідчать про нагріванні або охолодженні води. Кулер функціонує при включенні в звичайну розетку. Як правило, він постійно включений в мережу. Але як раз перший його плюс полягає в тому, що електрики він витрачає мало, оскільки всередині його працюють спеціальні температурні датчики. Вони починають діяти лише в той момент, коли потрібно нагрівання або, навпаки, охолодження води.

Різноманітність кольорів Для кулера застосовуються стандартні пляшки або фляги з водою. Як правило, обсяг яких становить 19 або 22 літра. Ємність може встановлюватися в кулер знизу і зверху. Якщо другий варіант доступний будь-якій людині, то встановити важку бутель в тримач зверху і зробити це правильно може тільки працівник спеціалізованої компанії або ж просто сильна людина. У разі, коли в офісі працюють переважно жінки, найкраще купувати кулер з нижньої установкою.

Підлоговий кулер Розміщення приладу в кімнаті теж може бути різним. Існує кулер настільний і кулер підлоговий. Тут вже, що кому сподобається, оскільки ці моделі з технічного боку практично не відрізняються один від одного. Але у настільного є свій плюс: він менше за розміром і легше по вазі. Тому перед його покупкою досить просто вибрати місце в офісі, де він буде розміщуватися і де його можна буде без зусиль використовувати і обслуговувати.

Настільний кулер «У багатьох людей, що люблять красу і порядок в приміщенні, відразу виникає питання щодо того, що кулер не впишеться в інтер'єр. Цього боятися не варто. Пристрої для води випускаються різних колірних відтінків і різного дизайну. Так що вони при правильному виборі будуть гармонійно поєднуватися з іншими предметами обстановки », - рекомендують експерти.
Редакція «» нагадує і ще про один плюс кулера: по суті, він замінює чайник, оскільки може забезпечити людину в будь-який момент чистою гарячою водою. Тому знадобиться як в офісі, так і вдома.