Тривимірні можливості смартфона від Sharp

Anonim
На сьогоднішній день в Європі мало хто чув про фірму «Sharp»: вироблені нею мобільні телефони не є настільки популярними, як аналогічні вироби від Nokia або Samsung.

Однак в Азії дана компанія набагато більш відома. Натхненна своїми успіхами в цій частині континенту, «Sharp» планує завоювати європейську аудиторію, представивши їй останню розробку - смартфон GALAPAGOS 005SH. «Фішка» цього пристрою - 3D-екран. Поряд з нетбуками, які, до слова, ламаються не так вже й рідко, про що красномовно свідчить популярність такої послуги, як ремонт нетбуків СПб, стали популярні і 3D-моделі. Всього одна кінострічка, знята Джеймсом Кемероном, стала причиною виникнення справжньої манії. «Аватар» відкрив нову епоху в створенні фільмів в 3D-форматі. Втім, на кіно не зупинилися, і вдячні споживачі тепер можуть насолодитися роботою тривимірного кулінарного принтера, а Китай взагалі може похвалитися виходять щодня друкованим 3D-виданням.
Що ж стосується нашого смартфона, він може похвалитися 3.8-дюймовим сенсорним екраном, роздільна здатність якого становить 800 на 480 пікселів. Специфіка його полягає в тому, що допускається висновок 3D-зображення, яке буде сприйматися як об'ємне без використання відповідних очок. Особливо це буде чудово виглядати, якщо Ви будете дивитися фільми і грати в тривимірні ігри. Втім, картинки і фотографії теж будуть досить непогані. Але поки неясно, чи будуть потрібні спеціальні зображення та відео, або вже смартфончик здатний їх сам перетворювати.
Ось тільки, якщо дуже просто відшукати ремонт ноутбуків, центр по ремонту подібних пристроїв явно відкриється нескоро.
Залишилося згадати про даний пристрій сущі дрібниці. Так, даний смарт є слайдером, який приховує в своїх надрах жадану QWERTY-клавіатуру.Он може також похвалитися 8-мегапіксельною фото- і відеокамерою. На ньому буде встановлена ​​ОС Android 2.2, а процесор Qualcomm Snapdragon буде працювати на частоті 1 гігагерц.
Кажуть, випуск цього чуда техніки очікується в лютому 2011 року. Вартість його покрита мороком, втім, навряд чи варто сподіватися на низьку ціну, особливо спочатку.
Після того, як цей пристрій пошириться, прогресивна молодь забуде про таку послугу, як сервісний ремонт ноутбуків, і буде звертатися лише з приводу ремонту смартфонів.