Canon приступив до випуску ультракомпактних ip-відеокамер

Anonim
Транснаціональна компанія розширила лінійку продукції двома 1,3-мегапіксельними камерами відеоспостереження. VВ-S805D і VВ-S905F відносяться до S - серії, яку характеризують відмінні параметри зображення і наявність вбудованих засобів аналізу ряду показників. Так, функціонально вони дозволяють здійснювати пошук забутих і зниклих речей, виявляти рух, факти спроби пошкодження, зміни гучності і перетину ліній.
Нові продукти отримали об'єктиви, створені на основі власних прогресивних оптичних рішень. У них застосовані процесори, здатні забезпечити високоефективну роботу на всіх етапах отримання і передачі видеокадра.
Слід зазначити, що оптика об'єктивів не раз ставала предметом обговорення фахівців. Наприклад, така інформація як огляд Canon 18-55mm STM може дати не тільки загальне уявлення про найпопулярніший і бюджетному варіанті оптичного пристрою, але і повний опис його технічних параметрів, конструктивних особливостей і сфери застосування. Думка експерта в будь-якому випадку вислухати корисно.

Canon випустила нові камери відеоспостереження Що стосується галузі використання нових камер Canon VВ-S805D і VВ-S905F, то вони будуть актуальні при організації цілодобового відеоспостереження в торгових залах магазинів, кафе, ресторанів, готелів та інших різних установ. До переваг даних компактних камер відносять також їх високоякісне зображення з доведеним до мінімуму спотворенням і автоматичним контролем параметрів видимості в умовах слабкого освітлення.
При розробці новинок Canon використовував свою багаторічну компетентність, враховував сучасні вимоги ринку в сфері відеоспостереження з акцентом на розширення і надання гнучкості систем аналізу при його організації.
Редакція також нагадає, що в Росії проходить акція Canon під назвою Cash Back. За її умовами кожен покупець, який зареєструє на сайті компанії свою покупку, в термін до 28 днів отримує на свою банківську картку повернення грошей, витрачених на придбання певного переліку товарів.