У Петербурзі буде працювати друга мережа мобільного зв'язку 4G

Anonim
Компанія МТС вже запустила в експлуатацію мережу 4G LTE стандарту.До кінця цього року в Петербурзі зв'язок нового покоління надавати пообіцяли всі оператори мобільного трійки.
У Петербурзі буде працювати друга мережу зв'язку 4G. Поки компанія МТС включає тільки базові станції на час, а саме - для проведення настройки та вимірювань.

У Петербурзі буде працювати друга мережа мобільного зв'язку 4G У період тестування всі користувачі зможуть вибрати мережу вручну, автоматично, причому, міняти сім-карту не потрібно. У МТС пояснили, що усі послуги щодо вільного доступу в Мережу тарифікуються незалежно, до речі, від того, в якій саме з мереж знаходиться абонент - 4G або 3G.
«Хочу сказати, що в процесі такого тестування ця мережа фрагментарно відкрита вже для всіх абонентів, які користуються сучасними смартфонами, роутерами, планшетами, модемами з підтримкою зв'язку 4G», - сказав технічний директор МТС Північно-Захід пан Дмитро Смирнов. Мережеві магазини пропонують сьогодні найрізноманітніші моделі планшетів, тут можна знайти пристрої Apple, Samsung, Sony високої якості. Ці моделі сьогодні користуються великим попитом і в РФ, і в Україні, і в багатьох інших країнах.
Експерти кажуть, що російські абоненти не готові поки до послуг в LTE мереж, тому що існуючі 3G мережі справляються з сьогоднішнім рівнем споживання трафіку. Але світовий досвід все ж свідчить про те, що в 4G оператори встановлюють найбільш високі тарифи, ніж для всіх користувачів мережі 3G.

МТС вже запустила в експлуатацію мережу 4G LTE У Санкт-Петербурзі сьогодні послуги зв'язку в 4G надають на основі мережі «Скартел», а вона, в свою чергу, входить до групи відомої компанії «Мегафон», нагадує редакція.