Представлено нову білизну від Victoria Secret

Anonim
Відома марка випустила нову колекцію білизни для наречених.
Victoria Secret одягла своїх «янголят» в щось повітряне, ніжне і дуже декоративне. Ця лінія не перший раз показує ризиковані і оригінальні рішення, нова колекція не стала винятком. Оригінальна подача в поєднанні з сучасними рішеннями, технологічними тканинами і талантом кращих дизайнерів створили справжнє диво. Тут важливо не тільки щоб виріб був модним, а й безліч інших аспектів. Хоча рекламна компанія нової лінії білизни Victoria Secret майже не залишає місця для фантазії і веде в свій власний світ спокус і ілюзій. Втім, не дарма моделей в цій білизні називають ангелами. Це кращий спосіб для нареченої, а в новій лінії є необхідна - і комплекти, і панчохи з підв'язками і стрічками, прозорі корсети і чуттєві мережива.

Ці речі мають містичне значення Перш за все, наречена уособлює собою стільки символів, знаків і значень, що на весіллі їй як людині приділяється мало уваги, вона вся суцільно, від панчіх до фати суцільний знак початку нового життя. Але за цим фасадом важливо не забути, що дівчина - жива і під купою нарядів їй повинно бути зручно, адже весільне дійство триває цілий день. Тому білизна повинна бути не тільки красивим, але і зручним. Детальніше про нові комфортних матеріалах, які майже не відчуваються на тілі, можна дізнатися у експертів. Важливо, з яких матеріалів зроблені речі. Мереживо вміє бути колючим, у стрічки є ріжучі краю, в ліфах вставлені жорсткі кісточки - всім знайомі неприємні відчуття від невдалого або неправильного білизни. Однак фахівець допоможе вибрати речі, позбавлені таких прикрих недоліків.

Підв'язка - знакова річ Блогери захоплюються ніжними баченнями від Victoria Secret, питаючи і як можна було придумати таке диво? Коментарі сильної половини блогосфери краще пропустити.
Зізнаюся, мені здається що з таким білизною навіть шкода одягати сукню, яке сховає цю красу.