Агентство Стратегічних Програм розширює сферу діяльності

Anonim
За допомогою роботи професіоналів закладається надійне майбутнє. «Ми - це перевірена команда професіоналів, але тільки постійна робота над собою зробила нас саме тими, хто ми є і будемо, нам необхідно перекреслити все те, що було раніше. Від Агентства Стратегічних Програм всі навколишні чекають найкращою роботи і хороших результатів, так що Агенство не має права розчаровувати своїх клієнтів і співробітників », - повідомила Ксенія Лисцова.
Лисцова і її АСП не перший рік працюють разом, в тісній співпраці беруть участь такі люди, як Катерина Віталіївна Попова (помічник керівника при адміністрації Президента РФ) і Салманли Заур Фірузовіч (заступник голови ТПП РФ в напрямку з модернізації і технологічного розвитку економіки Росії).

Економіка впливає на розвиток суспільства в цілому Агентство стратегічних програм вирішує завдання оператора проекту, а такі професіонали, як Салманли Заур і Катерина Попова відповідають за ключові пункти проекту.
Менше двох місяців тому Агентство стратегічних програм за підтримки ТПП РФ, а саме Салманли Заура і Катерини Попової закінчилося проведення чергового їх спільного проекту, який був відзначений, як успішний, після чого Агентство стратегічних програм отримало велику кількість позитивних відгуків.
Редакція сайту «» сподівається на те, що АСП і надалі буде радувати успішними проектами.