Які спеції допоможуть зменшити біль

Anonim
Багато з нас не уявляють собі обід без спецій і приправ, але мало хто знає, що за допомогою них можна позбавити себе від больових відчуттів. . Не випадково індуси кладуть так багато прянощів в свої страви. Вони не тільки забезпечують смак, але і мають лікувальні властивості порятунком від болю.
Спеції, які використовуються століттями, знаходяться під пильною увагою вчених. Фахівці з'ясували, що можна прийняти замість таблетки знеболюючого. Мелений чилі здатний зменшити біль в суглобах. У ньому міститься капсаїцин, який послаблює подагричну пухлина і біль.
Дослідження показали, що гвоздика знімає зубний біль. Гвоздичне масло має антисептичні властивості. Головна складова - евгенол позбавить від болю, пов'язаної з артритом. Імбир допоможе знизити метеоризм і заспокоїть спазми в травній системі, а також дуже добре підійде як засіб від нудоти.
- Буває, що терпіти біль немає сил, а користуватися анальгетиками не хочеться, такі народні засоби дуже добре підійдуть в даному випадку, - пише одна з мешканок Твіттера.

Імбир заспокоїть спазми Фахівці, однак, попереджають, що не всяку біль треба терпіти і просто знеболює. Наприклад, з таким захворюванням, як гайморит, найкраще звернутися до лікаря. Однією з ознак хвороби є головний біль, і ось тут народні засоби допоможуть навряд чи. Лікування гаймориту без проколу давно вже проводиться досвідченими фахівцями. Воно можливо із застосуванням ендоскопії, яка дозволяє точно діагностувати місце локалізації мікробів і безболісно для пацієнта видаляти їх.
Редакція сайту радить читачам піклуватися про своє здоров'я.