До якого адвоката звернутися?

Anonim
До вибору адвоката потрібно ставитися дуже серйозно і скрупульозно, адже на ньому лежить велика відповідальність за результат судової справи, за відновлення справедливості. Звертатися потрібно обов'язково в гарну нотаріальну контору, де з легкістю можна знайти кваліфікованого фахівця з цікавить вас.

Які адвокати є?

Залежно від того, яку юридичну проблему потрібно вирішити, виділяються кілька видів адвокатів. При шлюборозлучному процесі, усиновлення, встановлення опіки, вирішення сімейних проблем через суд необхідно звертатися до сімейного адвокату.Юридичний фахівець зі страхування життя простежить за тим, щоб послуга була виконана коректно, дозволить уникнути можливих помилок.
Адвокат з кримінального права наймається в разі захисту підсудного, обвинувачуваного в грабежі, вбивство, розбої. Цей вид захисника допоможе відновити справедливість у разі невинності людини або постарається зробити вирок не таким суворим, розповівши про пом'якшуючих обставин.

Хороший адвокат на вагу золота Одним з найбільш затребуваних юристів є адвокат з нерухомості. Він допомагає оформити договір купівлі-продажу, довести право людини на житло. Вирішити проблеми, пов'язані з кар'єрою в столиці Росії, допоможе адвокат по трудових спорах москва. Він захистить ваші права і допоможе розібратися в обов'язках.

Яким повинен бути адвокат?

Хороший правозахисник повинен віддавати своїй справі багато часу. Звертаючись до нього безпосередньо в момент затримання, потрібно бути впевненим, що він приїде. Саме перші хвилини після затримання грають велику роль в подальшому розслідуванні.
Адвокат повинен переконатися в тому, що слідство ведеться на належному рівні, враховуються всі докази, а до його клієнта ставляться нормально. Кваліфікований фахівець може вказати на помилки в розслідуванні, тим самим рятуючи невинну людину від несправедливого затримання.
Слід звертати увагу на знання юриста законів кримінального права, процесуального кодексу, так як хороший адвокат усіма зусиллями повинен домагатися пом'якшення вироку або повного виправдання. Дуже важливо, щоб правозахисник зберігав таємницю підзахисного.

Які документи повинен надати адвокат?

Для підтвердження своєї компетенції, адвокат повинен надати вам диплом з відміткою про закінчення правничої спеціальності, Статут і ордер на виконання доручення. Під час укладання угоди він обов'язково повинен виписати вам квитанцію. Також можна самостійно перевірити правозахисника в реєстрі адвокатів.
На думку редакції, потрібно дуже ретельно вибирати правозахисника і по можливості не економити, завжди перевіряти, до того чи людині ви звернулися і не соромитися відмовлятися від послуг в разі некомпетентності.