Різноманітність покрівельного матеріалу дає простір дизайнерської фантазії

Anonim
ТехноНІКОЛЬ - це одна з найбільших в Європі виробників і постачальників покрівельних, теплоізоляційних і гідроізоляційних матеріалів.
Приблизно двісті мільйонів чоловік на нашій планеті живуть і працюють в будівлях, в будівництві яких використовувалися матеріали корпорації ТехноНІКОЛЬ. Корпорація ТехноНІКОЛЬ представляє собою 35 виробничих майданчиків на всій території Росії і в країнах ближнього зарубіжжя. ТехноНІКОЛЬ є одним з найкращих виробників покрівельного матеріалу, такого як гнучка черепиця.
У корпорації понад 350 представництв у великих містах Росії, а також в Україні, Молдові, Білорусії і Казахстані, а також власні наукові центри та висококваліфікована команда професіоналів.

Черепиця може прикрасити будь-який будинок Скатна покрівля - це основний елемент, без якого просто не вийде уявити собі життя в новому будинку. Покрівля вважається по праву справжнім втіленням традицій з віковою історією і нестандартним дизайнерським підходом. Покрівельна дах прийшла до нас ще з часів правління фараонів в Древньому Єгипті. Вона до цих пір вдосконалюється, набуваючи новий унікальний вид, забезпечуючи надійний захист будівель самого різного призначення.