Модульна меблі, що трансформуються для дитячої кімнати

Anonim
Обстановка дитячої кімнати - питання, яке хвилює багатьох батьків.

Як зробити так, щоб дитяча була затишною, функціональною і безпечною? Як заощадити на покупці меблів? Як вмістити всі необхідні предмети меблів в малогабаритному приміщенні?

Кращою відповіддю на всі ці питання буде виробництво меблів на замовлення від надійної компанії. Меблі для дитини повинна бути екологічною і нешкідливою для здоров'я, в ній не повинно бути гострих кутів і елементів, випадково вдарившись об які, дитина може нанести собі травму.

Що стосується шаф, вони повинні бути досить місткими, щоб в них містилася не лише одяг та постільну білизну, але й іграшки, книги, фарби та інші предмети для творчості. Модульні шафи і стелажі відмінно підходять для дитячої. Спочатку можна придбати пару-трійку модулів, а потім поступово збільшувати стінку, приєднуючи додаткові модулі.

Двоярусне або трансформуються ліжко - меблі, яка економить місце в кімнаті. На першому ярусі зазвичай розміщують стіл і крісло, а на другому облаштовують місце для сну. Завдяки високим бортикам таке ліжко абсолютно безпечна, тому можна не турбуватися про те, що дитина може впасти уві сні.

Особливу увагу слід приділити підбору письмового столу. Найкраще, якщо це буде стіл з можливістю регулювання по висоті. У міру того, як дитина підростає, висоту стільниці можна буде збільшувати. Висота столу і стільця - дуже важливий параметр, висоту цих предметів меблів підбирають з урахуванням росту дитини. Під час малювання, читання, виконання домашніх завдань, використання комп'ютера дитині необхідно зберігати правильну поставу.

Якщо сидячи за столом дитина сутулиться, це може швидко призвести до таких небажаних наслідків, як розвиток сколіозу і погіршення зору. Крім правильного підбору столу і крісла, батьки повинні подбати і про наявність гарної настільної лампи. Якщо замість покупки стандартних меблів ви вибрали виробництво меблів на замовлення, не забудьте замовити і невеликий спортивний куточок для дитячої зі шведською стінкою.