Cигнализация gsm - простота і надійність.

Anonim
Останнім часом з'явилося багато сигналізацій на базі GSM, але особливої ​​популярності отримала охоронна GSM сигналізація «встанови сам».

Будь-якому користувачеві знадобиться 15-20 хвилин для установки цієї сигналізації на об'єкт.

Алгоритм роботи цієї системи сигналізації gsm досить простий - при незаконному проникненні на об'єкт зловмисників, або під час пожежі, сигналізація GSM сповіщає власників про те, що трапилося за допомогою дзвінків і смс. Таким чином на мобільні телефони відправляється інформація про те, що відбувається. Спробуємо розібратися в причинах зростаючу популярність цього типу сигналізації:

  • простота установки системи. Навіть не зовсім підготовленим споживачеві досить декількох десятків хвилин і система буде готова до роботи. Комплект повністю зібраний і уніфікований для установки. Іншими словами нічого ні налаштовувати ні паяти не треба. Досить, згідно простий інструкції, закріпити окремі вузли системи і з'єднати їх між собою. Всім відомо, що послуги фахівців-монтажників обходяться замовникові в суму рівну або навіть більшу вартості самої системи. Тому, купуючи охоронні системи в фірмі "Технології для життя", ви зможете істотно заощадити ваші кошти;
  • робота система не вимагає абонентської плати.Якщо виникає нештатна ситуація, то сигналізація GSM дзвонить господареві і він вже вирішує викликати охоронців або міліцію, або прибути на об'єкт самому. Тут показник ціна / якість поза конкуренцією.
  • сигналізація не вимагає проведення додаткової телефонної лінії. Це дає можливість застосовувати її на дачах, в котеджах і на інших об'єктах. Практично покриття системи - це вся територія СНД. Ви також маєте можливість не тільки приймати смс повідомлення, але і управляти системою за допомогою мобільного пристрою (телефону, планшета або міні ноутбука).

Комплектація.

Застосовується обладнання вітчизняних виробників і брендових компаній Канади, Польщі, Ізраїлю. Система укомплектована всіма кріпильними матеріалами (дюбеля, кліпси, монтажні хомути, маркери). Набір зовнішніх пристроїв зведений до мінімуму. В основному це датчики, виносні індикатори, сирени, кабелю. Причому комплектацію ви можете узгодити з менеджером.

Фірма "Технології для життя" пропонує вам не тільки GSM сигналізації «встанови сам», а й охоронні системи провідних компаній світу.