Представлений теплохід нового класу для круїзів по Єнісею

Anonim
Учасникам економічного форуму, який завершив роботу в Красноярську, був представлений макет пасажирського теплохода, спроектований "Агат Дизайн Бюро" С-Петербурга спеціально для Сибіру. "Віктор Астаф'єв", як планують назвати судно - до 90-річного ювілею письменника, замінить морально і технічно застарілий круїзний флот Єнісейського річкового пароплавства. Лайнер вартістю близько 800 мільйонів рублів місткістю 160 чоловік повинен бути побудований вже до 2016 року. Підраховано, що новий теплохід скоротить час перебування в дорозі по маршруту "Красноярськ-Діденка-Красноярськ" на 3 дні (з десяти до семи діб).
Водний туризм стабільно користується популярністю у росіян і інтуристів.Прогулянка на катері, на швидкісному "Метеорі" або оренда теплохода для проведення корпоративних вечірок, випускних вечорів і будь-яких інших заходів здатні залишити яскраві враження і подарувати незабутні спогади.

Подорожі по Єнісею хочуть вивести на новий рівень З появою сучасного і комфортабельного судна красноярські туроператори пов'язують перспективи відродження колишніх вояжів по Єнісею. Зокрема, протягом восьми років, аж до 2001 року одне з швейцарських бюро подорожей фрахтували чотирипалубних теплохід "Антон Чехов" і організовувало поїздки для туристів зі своєї країни, Австрії, ФРН, Голландії.
Редакція хоче відзначити, що, на думку директора "ПассажірРечТранса" Леоніда Федорова, теплохід нового класу дозволить підвищити сервіс і проводити круїзи на якісно новому рівні.