Комунарський картонно-поліграфічний завод отримає німецькі інвестиції

Anonim
Компанія "Кнауф" виділить $ 300 млн для переоснащення свого комбінату з виробництва картону в Комунарі (Ленінградська область). Модернізація допоможе збільшити в 1,5 рази потужність заводу і досягти 360 тис. Тонн. Крім цього, компанія "Кнауф" збирається викупити решту землі, на якій розташований комбінат. Як вважають експерти, ці заходи допоможуть компанії уникнути ризиків при інвестуванні.
Манфред Грундке, один з керівників компанії, під час бесіди з Олександром Дрозденко, губернатором Ленінградської області, сказав, що модернізація передбачає установку сучасної машини з виготовлення картону, зведення очисних споруд нового типу і реконструкцію котельні. Після проведення модернізації потужність виробництва зросте: з 240 тисяч до 360 тисяч тонн. Упаковка з картону користується досить високим попитом в сучасний час, і спеціально створені фірми http://kpf-deka.ru пропонують відмінну картонну упаковку для різних речей.

Міжнародна об'єднана компанія "Кнауф" є найбільшим в світі виробником будматеріалів і лідером у виробництві гіпсової продукції. Це великий німецький інвестор в сфері будівництва. Компанія вже 80 років активно співпрацює з 60-ма країнами світу, включаючи Росію, Казахстан, Україну, Узбекистан, Грузію і Азербайджан, і виробляє відмінні будматеріали, працюючи на 220 заводах.
Редакція "" позитивно оцінює німецькі інвестиції в російську картонно-поліграфічну галузь.