Ділан Спроус (Dylan Sprouse) - біографія, фільми, фото, особисте життя, його дівчина, брат, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Ділана Спроуса

Ділан Томас Спроус - актор, зірка серіалу про братів Заке і Коді, брат-близнюк актора Коула Спроуса, з яким знімався в більшості фільмів.

На фото: Ділан Спроус (Dylan Sprouse)

Дитинство на знімальному майданчику

Ділан Томас Спроус народився 4 серпня 1992 року в Італії, в містечку Ареццо, де його батьки-американці викладали англійську мову. Через 15 хвилин на світ з'явився брат-близнюк Ділана Коул.

Ділан Спроус в дитинстві На перший погляд сім'я Спроусов не мала ніякого відношення ні до мистецтва, ні до шоу-бізнесу, однак бабуся близнюків Жонін Бут Райт була актрисою і викладачкою драматичної майстерності. Вона мріяла про артистичній кар'єрі для своїх онуків. Саме з бабусиної подачі Ділана назвали на честь поета Ділана Томаса, а Коула - на честь популярного джазового виконавця, який, втім, дуже подобався і батькам близнюків.

Близнюки Ділан і Коул Спроус в дитинстві Через чотири місяці після народження братів сім'я Спроус повернулася в Америку, а через два місяці акторська кар'єра Ділана і Коула почалася з реклами підгузників. Гарненьких малят помітили продюсери і запропонували батькам Ділана і Коула зняти хлопчиків в серіалі «Грейс у вогні». Треба сказати, що в американській кіноіндустрії неповнолітні близнюки користуються великою популярністю, так як час знаходження дитини на знімальному майданчику строго обмежує законодавство, тому за дебютом на ТБ пішли й інші ролі.

Брати-близнюки Коул і Ділан Спроус з мамою Протягом п'яти років брати грали роль Патріка, молодшого сина головної героїні серіалу. Таким чином, близнюки практично виросли на знімальному майданчику. Під час участі в проекті «Грейс у вогні» в родині Спроусов відбулися зміни: батьки близнюків розлучилися, хлопчики залишилися з батьком і його новою дружиною.

Кадр із серіалу «Грейс у вогні» У 1998 році виробництво серіалу завершилося, але завдяки каналу АВС Ділана і Коула дізналася і полюбила вся Америка.У 1999 році вже досвідчені семирічні актори Ділан і Коул зіграли головну роль у фільмі «Великий тато». Їх партнером по фільму став Адам Сендлер.

Ділан Спроус і Адам Сендлер у фільмі «Великий тато» У 1999 році Ділан і Коул з'явилися на екрані у фільмі «Дружина астронавта» разом з Джонні Деппом і Шарліз Терон. На цей раз хлопці грали різних персонажів.

Ділан Спроус з братом у фільмі «Дружина астронавта» Після цього Ділан взяв творча перерва. Він розповідав в інтерв'ю, що тільки в цей період у нього була можливість побути звичайною дитиною. А в 2002 на екрани вийшла новорічна картина «Я бачив, як мама цілувала Санта-Клауса», де Ділан зіграв головну дитячу роль - знову «навпіл» з братом.

Ділан Спроус у фільмі «Я бачив, як мама цілувала Санта-Клауса» У наступному фільмі «Удар, ще удар» близнюки грали вже окремі ролі. Ця сімейна комедія мала величезний успіх, армія шанувальників братів Спроусов різко збільшилася.

Ділан і Коул Спроус в картині «Удар, ще удар» Але сама справжня популярність прийшла до Ділану і його братові в 2005 році, коли на екрани вийшов підлітковий серіал «Все тіп-топ або життя Зака ​​і Коді» виробництва студії «Дісней». Ділан і Коул Спроус в цьому серіалі зіграли практично самих себе: братів-близнюків.

Ділан Спроус в серіалі «Всі тип-топ або життя Зака ​​і Коді» Зак і Коді живуть в фешенебельному готелі «Тіп-топ», тому що їх мама працює там співачкою. Близнюки надані самі собі через те, що їх мати постійно зайнята на репетиціях, так що з ними постійно щось відбувається.
Успіх серіалу перевершив всі очікування, тому в 2008 році на екрани вийшло його продовження - «Все тіп-топ або Життя на борту». Крім цього, про братів Заке і Коді був випущений повнометражний фільм.

Ділан Спроус в картині «Все тіп-топ або Життя на борту» Варто відзначити, що Ділан знімався не тільки в серіалах і фільмах для молоді. У 2005 році на екрани вийшла кримінальна драма «Особливо небезпечні», де Ділан зіграв роль маленького Джона.

Кадр з фільму «Особливо небезпечні» У 2006 році, після прем'єри драми «Курчата», стало зрозуміло, наскільки великий акторський потенціал Ділана, як, втім, і його брата, і що їм під силу не тільки ролі кумедних і симпатичних шалапутів. У «навшпиньки» брати зіграли роль сина повії, яка зловживає наркотиками і зовсім не займається вихованням власного сина. Дитина змушений шукати їжу на смітнику, а ще він піддається домаганням з боку клієнтів матері. Критики і публіка були в повному захваті.

Ділан Спроус в драмі «Курчата» Одночасно з роботою в серіалі близнюки знімалися в картині «Принц і жебрак: Сучасна історія», який вийшов на великий екран у 2007 році. Як зрозуміло з назви, це історія про двох підлітків з різних соціальних верств, але дуже схожих один на одного.

Брати Коул і Ділан Спроус в картині «Принц і жебрак: Сучасна історія» Популярність Ділана і його брата була настільки висока, що в 2005 році вони зареєстрували торгову марку «Sprouse Bros», що спеціалізується на випуску одягу для підлітків. Бренд проіснував до 2008 року.

Освіта

У 2010 році Ділан і Коул вирішили залишити на час акторську кар'єру і надійшли в Нью-Йоркський університет, проте звикнути до «звичайного» графіком навчання їм було складно, тому після першого курсу близнюки перевелися в коледж Gallatin що функціонує при Нью-Йоркському університеті, де студенти мали можливість самостійно складати програму навчання. У 2015 році Ділан закінчив курс створення і дизайну відеоігор.

Ділан і Коул Спроус закінчили Нью-Йоркський університет Варто відзначити, що інтереси Ділана Спроуса завжди були дуже широкими: він вивчив іспанську ще підлітком, багато часу присвячував фотографії, з 2010 року на сайті Sprouse Arts з'являються фото творів мистецтв, автор яких - Ділан.

Ділан Спроус завзятий фотограф У 2013 році молодий чоловік працював адміністратором в ресторані, щоб «отримати новий досвід». У цей період він жив тільки на ті гроші, які заробляв в ресторані.

Перерва в акторській кар'єрі

Після закінчення університету Коул Спроус повернувся на знімальний майданчик, Ділан ж не квапився назад в шоу-бізнес. У багатьох глянцевих журналах з'явилися статті про те, що Ділан відмовився від зоряної кар'єри і вибрав життя звичайної людини, перестав спілкуватися з колишніми друзями, відкрив власний бар і працював на власній пивоварні All-Wise-Meadary.
В інтерв'ю того часу Ділан говорив, що шаблонні ролі близнюків йому набридли, і він не готовий грати персонажів, яких можна описати двома словами.

повернення

Фанатам Ділана Спроуса недовго довелося сумувати за свого кумира. У 2017 році шанувальники побачили зірку в трилері «Урок закінчено», де герой Ділана витончено мстить вчителю літератури за низьку оцінку.

Ділан Спроус в картині «Урок закінчено» В цьому ж році він знявся в короткометражному фільмі «Карт-бланш». У фільмі були зайняті також Джек Кілмер і Джордан Баритон. Спроус розповів в інтерв'ю, що його герой - глибоко відчуває і здатний на співпереживання людина.

Особисте життя Ділана Спроуса

Ділан Спроус все своє життя користувався величезним успіхом у прекрасної статі. Дівчатка сходили по ньому з розуму ще з тих пір, коли він грав у серіалі про Заке і Коді.

Ділан Спроус і Майлі Сайрус Треба сказати, що Ділан зовсім не такий серцеїд, як його брат Коул. Незважаючи на те, що журналісти стежать за кожним кроком зірки, інформації про його романах зовсім небагато. У 2006 році у нього були теплі стосунки зі співачкою і зіркою серіалу «Ханна Монтана» Майлі Сайрус. Найпомітнішими стали відносини Ділана з моделлю Дайною Фразер, які тривали з 2014 по 2017 рік. Пізніше на сторінці дівчині в інстаграме з'явилася інформація про те, що Ділан її зрадив.

Брати-близнюки Ділан і Коул Спроус Брати-близнюки багато часу проводять разом, діляться один з одним планами та ідеями. Ділан не любить соціальні мережі і взагалі підвищеної уваги до своєї персони. Незважаючи на привабливу зовнішність і величезну популярність, він зовсім не страждає на зіркову хворобу.

Ділан Спроус зараз

Ділан займається бізнесом, його компанія «All-Wise-Meadary» виробляє пиво і медовуху. Варто відзначити, що медовуху актор став виробляти ще, навчаючись в коледжі, що було не зовсім законно.

Ділан Спроус володіє компанією, що виробляє медовуху та пиво У 2018 році Спроус готувався до поїздки в Китай для участі в історичному фільмі. Актор вчиться володіти мечем і скакати на коні, так як збирався виконувати всі трюки самостійно, без допомоги каскадерів. В інтерв'ю Ділан повідомив, що на найближчий час запланував ще кілька абсолютно різнопланових проектів. Інтерв'ю Ділана Спроуса