У «гравітації» скафандр російських космонавтів назвали старомодним

Anonim
У американців свій погляд на спецодяг російських підкорювачів космосу.
Фільм "Гравітація" викликав чимало відгуків в Мережі. В ЖЖ блогах особливо часто обговорюють фільм. В цілому, відгуки непогані. Однак у кіноманів здивування викликало те, що американці показали космічну спецодяг російських космонавтів, як абсолютно застарілу в порівнянні з американською. У фільмі героїня Сандри Баллок проникає на російську космічну станцію і надягає абсолютно архаїчний космічний костюм, який і викликав усмішки кіноманів.
Втім, в американському фільмі і космічні кораблі, і форма російських показані "вінтажними" як пожартували в соціальних мережах. І, звичайно, космічні капсули з нульовим балансу палива. В іншому ж фільм вражає реалістичною графікою і грою акторів, спецефектами і драматизмом подій.

На фото: Сандра Баллок у фільмі Гравітація "Звичайно, Сандра Баллок в архаїчному російською скафандрі 60-х років, подорожуючи у відкритому космосі, явно не вижила б. Але це кіно і тут все можливо", - пише блогер ЖЖ.
У редакції вважають, що найголовніше - це не зовнішній вигляд, а якість. Колись Юрій Гагарін першим підкорив космос в не дуже крутому і красивому костюмі. Але це мало хто згадує.