У Тюмені пройде міжнародний фестиваль рекламних роликів

Anonim
У Росії проходить унікальний захід в сфері реклами і маркетингу - "100 франків". У квітні 100 кращих світових креативних та інноваційних робіт були показані в Єкатеринбурзі. В кінці серпня Тюмень стане наступним місцем проведення події найвищого рівня.
Організаторами фестивалю виступили російські брендингові компанії Z & G. Branding і Brenmark, а також представники міжнародного фестивалю реклами Golden Award of Montreux. Цей "Золотий Приз Монтре" вперше був влаштований в швейцарському місті Монтре в 1989 році, як визнання того, що креативні рекламні фільми гідні нагород не менш, ніж інші.
Програму фестивалю зможуть оцінити городяни, будь-який маркетинговий співтовариство або брендингові агентство, яке й саме здатне запропонувати цікаві, неординарні і сміливі ідеї, заінтригувати і захопити аудиторію, домогтися цілісності сприйняття бренду.А 22 числа можна буде взяти участь в конференції по креативу, рекламі і брендингу.

У Тюмені 22-23 серпня відбудеться визначна подія в сфері реклами Члени міжнародного журі, до складу якого входять представники не тільки рекламного бізнесу, а й художники, менеджери фахівці з маркетингу і викладачі профільних ВНЗ, щорічно оцінюють роботи конкурсантів у восьми основних категоріях, що включають рекламу на телебаченні, радіо, кіноролики, плакати, ЗМІ, інтернет. Нагорода присуджується тільки за перше місце. Абсолютному переможцю вручається золота статуетка, що символізує гори біля Женевського озера.

Приз міжнародного фестивалю реклами Організатори фестивалю в Росії вважають, що пора зруйнувати існуючу думку про те, що реклама може тільки набридати і дратувати. Насправді, якісний продукт хочеться дивитися. Але для цього він повинен бути дотепним, нестандартним, здатним надихати і дивувати.
Редакція хоче нагадати, що недавня робота Девіда Духовни в рекламі російського пива викликала шквал відгуків в інтернеті серед шанувальників американського актора. Обговорювалася непослідовність висловлювань Духовни, який не визначився, які він має коріння - російські чи українські. При цьому відомо, що його батько є вихідцем з єврейської сім'ї, колись мешкала в Україні і Польщі.