Сексологи розкрили таємниці жіночого оргазму

Anonim
У кожної людини оргазм викликає різні, суто індивідуальні емоції.
. Він здатний пробудити бурю приємних відчуттів, асоціацій та навіть спогадів. Це подібно до нестримної стихії, яку неможливо дізнатися до кінця.
А якщо оргазму немає взагалі? Пропонуємо поставитися до цього серйозно …
Звідки він взявся?
Вчені вважають, що спочатку здатністю отримання оргазму були наділені тільки чоловіки - це було нагородою за активність в розмноженні і продовження роду. Для жінок він взагалі не був запрограмований.
Тому отриманням "піку задоволення" чоловіки почали насолоджуватися набагато раніше жінок. Лише еволюція зблизила чоловіків і жінок в бажаннях і здатності отримувати оргазм.
Останні дослідження в цій області невтішні: майже 30% російських жінок ніколи не відчували оргазм в близькості з чоловіком, ще 15% відчувають його нерегулярно.
Якщо розглядати статистику в усьому світі, то приблизно половина жінок відчувають оргазм часто, близько 30% - рідко і близько 17% відсотків - ніколи.
Жінкам менше пощастило?
Таємниці жіночого оргазму.За даними німецьких дослідників, за своє життя (виходячи з тривалості життя 78 років) людина в середньому переживає максимум 10-12 годин оргазму, і 6 тижнів еротичних прелюдій.
Жінки отримують від сексу задоволення менше, ніж чоловіки: оргазм жінки за все життя триває всього 3,4 години, чоловіки ж отримують в середньому 9,3 години оргазму.
Відсутність оргазму загрожує для здоров'я жінки. У тих, які довго не ведуть регулярне статеве життя, починаються різні неприємні процеси - жіночі хвороби.
У оргазмірующіх дам (причому не важливо, яким способом), навпаки, знижується захворюваність: вони рідше хворіють на рак грудей і рак внутрішніх статевих органів - на 15%, інфарктом - на 13%, інсультом - на 10%, хворобою Альцгеймера - на 20% .
Фахівці виділяють три типи жіночого оргазму: кліторальний, вагінальний і позагенітальний.
Стимулюючи клітор партнерки руками, мовою, губами або членом, можна викликати у неї кліторальний оргазм. Є ще один чудово зарекомендував себе метод досягнення кліторального оргазму - мастурбація.
При сильному збудженні клітор здатний розбухати і збільшуватися в кілька разів.
Для вагінального оргазму потрібно стимуляція піхви. Сила і тривалість даної задоволення залежить від розмірів члена і швидкості його руху.
Чим частіше й інтенсивніше стимуляція, тим швидкоплинний вагінальний оргазм. Коли ж він досягається більш повільними рухами, то буває довше і глибше. Тут можна окремо виділити матковий оргазм.
Цервікальний (матковий) оргазм виникає при стимуляції шийки матки статевим членом. Він також залежить від довжини статевого органу чоловіка.
Позагенітальний оргазм виникає при поцілунках, обіймах і ласках, без стимуляції статевих органів. На подібний оргазм здатна лише 1 з 10 жінок. Зазвичай оргазм у жінки триває близько 10 секунд, рідше - до хвилини. Крім одиночного, існує і оргазм множинний - він може тривати до 10 хвилин.
Більшість жінок (70%) відчувають оргазм тільки кліторальний, інші ж 30% можуть відчувати і вагінальне задоволення. Дами, нездатні отримувати вагінальний оргазм, часто вважають себе "неповноцінними".
Існує думка, що вагінальний оргазм яскравіше клиторального. З точки зору сексології, якість обох абсолютно однакова.
А різниця, яку відчувають багато жінок між цими двома видами задоволення, існують виключно на рівні їхньої психіки.
Багато психологів і сексологи сходяться на думці, що єдиний шлях для жінки до вершини насолоди - тренування. За своєю природою вагінальний оргазм вторинний, він виникає тільки при певному рівні "тренованості" клиторального.
У кожної представниці прекрасної половини людства після початку активного статевого життя є в запасі певний проміжок часу, протягом якого вона може перейти від одного способу отримання насолоди до іншого - якщо цей часовий відрізок з якихось причин пропущений, то перехід до вагінального оргазму взагалі може статися.
Таємниці жіночого оргазму.
Мастурбація вважається одним з кращих способів тренування стінок піхви для отримання бажаного насолоди. Крім того, вчені встановили, що жінка шляхом мастурбації здатна отримати набагато більшу кількість оргазмів, ніж з партнером.
Опитавши 500 жінок, експерти з'ясували, що 56% жінок здатні досягати оргазм кожного разу при мастурбації, і лише 24% - кожен раз під час сексу з партнером. Найкращі результати дадуть так звані вправи Кегеля.
Всі сексологи світу визнали ці вправи засобом номер один у розвитку здатності отримувати оргазм. Вправи Кегеля складаються з 3 частин:
Повільні стиснення:
Напружте м'язи, як ніби хочете зупинити сечовипускання. Повільно порахуйте до 3. Розслабтеся. Потім, затиснувши м'язи, утримуйте їх в такому положенні 5-20 секунд, потім плавно розслабити.
Затисніть м'язи трохи, утримуйте 3-5 секунд. Затисніть трохи сильніше, утримуйте. Так поетапно затискайте м'язи до 4-7 разів. Розслабляти потрібно їх за тим же принципом і стільки ж разів.
скорочення:
Напружте і розслабте м'язи як можна швидше.
виштовхування:
Потужьтесь, як при стільці або пологах. Ця вправа, крім проміжних м'язів, викликає напругу і деяких черевних. Також виникне відчуття напруги і розслаблення ануса.
Тренуватися потрібно почати з 10 повільних стиснень, 10 скорочень і 10 виштовхування по 5 разів на день. Щотижня можна додавати по 5 вправ до кожного, поки їх не стане по 30. Скорочувати м'язи можна як з партнером (коли його пеніс всередині), це збуджує і чоловіка, так і без нього.
Однак якщо все-таки ви не навчилися отримувати вагінальний оргазм - не турбуйтеся. Адже кліторальних насолоду підштовхує партнерів до винахідливості і експериментів в ласках.