Скоро в продажу з'явиться найтонший планшет в світі

Anonim
Жовта майка лідера - на компанії ASUS!
За одкровень інсайдерів, найближчим часом світ чекає шокуюча новина від компанії ASUS. Будь досвідчений техногіков перебуватиме в адреналіновому перевозбуждении від товщини корпусу новинки - 6 мм! Всього 6 міліметрів!

У Думі своя атмосфера Зараз вибір девайсів величезний, тому можна планшет купити на будь-який смак і колір, в тому числі і планшети компанії ASUS. Творці стильної новинки не розкриває всіх своїх карт завчасно - бережуть інфу до виставки IFA 2013. Вона традиційно збере шанувальників девайсів в німецькій столиці у вересні. А поки ні зовнішній вигляд, ні назва нікому не відомі.

Навіщо платити більше? Не варто думати, що більше половини компонентів планшета буде відсутній. Сучасні технології, навпаки, обіцяють здивувати світ. А ось з приводу цінового діапазону є думка, що ціна злетить високо, так як конкурентів у надтонкого планшета ASUS не спостерігається. Звичайно, треба поквапитися з реалізацією, тому що китайці вже продають темряву ультратонких смартфонів і планшетів від своїх виробників.

Бабуся приїхала! Покупці ламають голови в передчутті технічної новинки і діляться своїми сумнівами в ЖЖ: «Справжнім хітом буде планшет, який заряд батареї тримає добу. А тонкий - це так, понти »(Максим кружало),« Взагалі нам будуть впарювати красиві марні коробочки до тих пір, поки праця дизайнера цінується вище праці інженера. Праця дизайнера і інженера однаково цінний »(Борис Копильців),« Даєш 3 мм планшет з рюкзаком, в якому аккум! »(Igor Merinov),« Нда …коли вже головним буде вага і долгожівучесть ?? »(Андрій Виноградов),« Як гарнітуру продаватимуть батарейку на 5200 ампер =)))), яку він зжере за 1.5 години))) Краще б придумали новий накопичувач енергії, а краще елемент! !! А чи не за товщиною гналися! Тонкий - це відразу в зоні ризику роз'єми, які можу накритися від удару, екран, само собою … Причому, дуже тонкий тримати незручно, повинна бути середина, кожному своє, звичайно, але ось так я висловлюю свою думку! (Роман Погорєлов).

Радості життя Поживемо - побачимо! Чекайте новин від редакції.