Фахівці розповіли про переваги натяжних стель

Anonim
Побілка вже давно перестав бути єдиним рішенням завдання оформлення стелі. Сучасний ринок будівельних матеріалів пропонує безліч якісних і стильних матеріалів, одним з яких є натяжна стеля.
З кожним днем ​​даний вид обробки стає все популярнішим, останнім часом, багатьох цікавлять сатинові натяжні стелі, які можуть приховати нерівності старого покриття, а також сховати комунікації або теплоізоляційні матеріали перекриття. Матеріал такого стельового покриття відрізняється високою практичністю і успішно застосовується для ванних приміщень і кухонь.

сатинові натяжні стелі «Дуже добре натяжні стелі показують себе в новобудовах, з ними не страшні ніякі щілини в недавно була зведена конструкції», - пише користувач соцмережі Твіттер.
Довговічність, міцність і водонепроникність - ось найголовніші достоїнства натяжних стель. Мало того, таке покриття не вимагає особливої ​​уваги і догляду. Його досить протерти ганчіркою або м'якою щіткою, змоченою в звичайному миючому засобі.
Редакція сайту зазначає, що фахівці не рекомендують застосовувати натяжні стелі у відкритих приміщеннях, зокрема, на верандах або балконах.