Шанувальники iРhone заробляють на 40 відсотків більше прихильників Аndroid

Anonim
Як показав результат досліджень американського інтернет-аналітика СomScore, користувачі "яблучних" комунікаторів - більш заможні люди, ніж власники Android-смартфонів. Середній річний дохід користувачів iOS - 85 тисяч доларів проти 61 тисячі власників Android-софта. Однак менш багаті власники телефонів від Google виявилися більш активними користувачами мобільних додатків. У Штатах таких людей налічується близько 76 мільйонів, тоді як показник для мають смартфони від Apple становить лише близько 63 мільйонів.
Дослідження в цифрових медіа виявило ще одну цікаву деталь серед багатьох цікавих новинок телефонів. Виявилося, що середньостатистичний 40-річний власник iPhone лідирує за тривалістю користування програмами. На це проведення часу у нього в середньому йде 64 години в місяць. У опонента - на 9 годин менше (55 годин за той же час). Ціни ж на обидва види девайсів в США приблизно однакові (менше 200 доларів).

Доходи користувачів iPhone на 40 відсотків вище, ніж у власників Android Крім цього, за даними СomScore найпопулярнішим в США серед виробників Android-пристроїв залишається бренд Samsung, що займає більше половини ринку (54 відсотки). Компанія Motorola і LG мають по 12 відсотків кожна, на частку HTC доводиться 8 відсотків виготовлених пристроїв, що працюють під управлінням ОС Android.

Samsung утримує пальму першості серед виробників Android Редакція хоче відзначити, що фахівці в області захисту інформації від несанкціонованого доступу компанії Fireye виявили уразливість до злому ОС Android. Повідомляється, що використання бібліотеки оголошень в додатках може призвести до порушення конфіденційності особистої інформації - адрес, паролів і номерів рахунків власників смартфонів. При цьому антивірусні програми не забезпечують захисту від хакерських атак. Висновок зроблений на основі аналізу понад 70 тисяч популярних додатків з Google Рlay, кількість вразливих програм перевищила 90.