Тетяна Чердинцева - біографія актриси, фото, зріст і вагу, особисте життя і чоловік 2019

Anonim

Біографія Тетяни Чердинцева

Тетяна Ігорівна Чердинцева - білоруська і російська актриса, відома за серіалами «Ой ма-моч-ки!», «Щасливий шанс», «Арена для вбивства», «Берізка» і багатьом іншим цікавим проектам. Зйомки в кіно Тетяна успішно поєднує з грою в Мінському ТЮГу.

Актриса Тетяна Чердинцева

Дитинство та юнацькі роки

Майбутня актриса народилася і виросла у творчій інтелігентній родині, яка мешкала в столиці Білорусі. Батько Тані був піаністом, мама - співачкою, а дядько - художником, тому не дивно, що у дівчинки практично з пелюшок проявилася творча жилка. Вона рано почала малювати, і дядько почав активно навчати племінницю тонкощам образотворчого мистецтва. Дівчинці вже пророкували майбутнє великої художниці, коли у неї в першому класі проявилися музичні здібності.

Тетяна Чердинцева в дитинстві Тут настала черга батьків передавати дочки свою майстерність. Спочатку вони займалися з нею музикою вдома, а в сім років відвели Таню в дитячу вокальну студію при місцевому театрі опери та балету. Талановиті діти були задіяні в спектаклях основного репертуару, виконували невеликі вокальні та танцювальні номери, а також брали участь в дитячих постановках театру.

Тетяна Чердинцева в молодості (друга праворуч в першому ряду) До одинадцяти років Таня з іншими хлопцями виступала в масовці, а потім їй довірили провідну роль Венді в спектаклі «Пітер Пен». З нею стали займатися педагоги з акторської майстерності, і з часом дівчинка зрозуміла, що бути актрисою їй подобається набагато більше, ніж співачкою.

Тетяна Чердинцева співає з початкової школи Загальноосвітня школа у Тані теж була з естетичним ухилом, тому до чотирнадцяти років вона чітко визначилася з вибором подальшої професії. Дівчинка наполягла, щоб її перевели в Мінський коледж Мистецтв, який успішно закінчила в 2009 році.

акторська кар'єра

Під час навчання Чердинцева активно займалася самодіяльністю, брала участь в найрізноманітніших мистецьких заходах і конкурсах, а на останньому курсі стала ходити на кастінгіна студію «Білорусьфільм».

Зростання Тетяни Чердинцева - 160 см Її старання увінчалися успіхом, і дівчина отримала епізодичну роль медсестри в картині «Врятувати або знищити», яку потрібно було зіграти на німецькій мові. Таня блискуче впоралася з поставленим завданням і звернула на себе увагу інших режисерів, які стали запрошувати актрису в свої проекти.
Зйомки в кіно Чердинцева успішно поєднувала з виставами спочатку в мінському ТЮГу, а потім «Театральному ковчезі» і драмтеатрі під керівництвом Наталії Башево. Паралельно дівчина вела дитячу передачу на місцевому телебаченні, а вечорами підспівувала відвідувачам в караоке.

Тетяна Чердинцева на сцені театру Незважаючи на такий щільний робочий графік, дівчині вдалося заочно закінчити Білоруську академію мистецтв і здобути вищу освіту.
У 2014 році актрисі пощастило потрапити в спільний проект Росії, Білорусі та США під назвою «Код Каїна» і попрацювати з такими зірками як Ерік Робертс, Олексій Серебряков, Володимир Гостюхін та багатьма іншими.

Тетяна Чердинцева на зйомках фільму «Сліди на воді» У 2016 році Тетяна переїхала в Москву, щоб з новими зусиллями взятися за роботу. У підсумку в тому ж році на екрани вийшло п'ять проектів з її участю, з них тільки мелодрама «Сліди на воді» - білоруського виробництва.

Тетяна Чердинцева на зйомках серіалу «Берізка» 2017 рік ознаменувався для Тетяни виходом серіалів «Подвійна суцільна-2», «Пес Рудий» і «Золотце», в яких їй дісталися епізодичні ролі. Зате в 2018 глядачі побачили її в головних ролях в серіалах «Арена для вбивства» і «Будинок з чорними котами». В цей же час вона з'явилася в серіалі «Берізка», який розповідав історію знаменитого на весь світ радянського хореографічного ансамблю.

Особисте життя Тетяни Чердинцева

Тетяна зізнається, що через постійну зайнятість їй не вистачає часу не тільки для романтичних відносин з чоловіками, але навіть для спілкування зі своїм улюбленим котом, який в помсту нерідко влаштовує їй акції протесту. У рідкісні хвилини відпочинку актриса відвідує спортзал, любить гуляти на свіжому повітрі, читати і малювати. У 2016 році на зйомках серіалу "Білий шаман" Тетяна познайомилася з молодим чоловіком на ім'я Олександр Чабунец. З тих пір молоді люди не розлучаються, разом відпочивають, проводять час і часто миготять в стрічках соціальних мереж один одного.

Тетяна Чердинцева і її молодий чоловік Олександр Зростання Тетяни - 160 см.

Тетяна Чердинцева зараз

На сьогоднішній день в фільмографії актриси понад сімдесят ролей, і цей список активно поповнюється. У 2018 року глядачі оцінять акторський талант Чердинцева в ролі учениці Вольфанга Мессінга в картині «Білий шаман», а також в продовженні полюбився глядачам серіалу «Тест на вагітність» і біографічному серіалі «В сузір'ї Стрільця» про «радянському Пеле» Едуарда Стрельцова. Ролі у фільмах Тетяни Чердинцева