Знаменитості, які підтримали своїх братів-геїв

Anonim
Кумири здатні впливати на мільйони умів, тому дуже важливо, які цінності пропагують знаменитості. Багато хто виступає за рівні права жінок і чоловіків, хтось наголошує на необхідності більш уважного ставлення до навколишнього середовища, а є серед зірок і ті, хто підтримує ЛГБТ-спільнота, захищаючи права його членів. Ми в згадали зірок, які підтримали своїх гомосексуальних братів і готові боротися за їхнє щастя і безпеку.

Аріана Гранде

У юної і талановитої співачки Аріани Гранде є старший зведений брат-гей на ім'я Френкі, який також є актором, співаком і танцюристом. Френкі і його сестра-суперзірка практично нерозлучні: часто з'являються на численних заходах в парі і навіть випустили власний унісекс-аромат обмеженого тиражу під назвою Frankie від Ariana Grande.

Френкі і Аріана практично нерозлучні Сам Френкі згадує, що розповів про свою гомосексуальність сестрі, коли дівчинці було 11 років. «Дуже добре, коли я зможу зустрітися з твоїм хлопцем?» - найкраща реакція, на яку міг розраховувати улюблений брат.

Адам Левін

Адам вірить, що сексуальність дається від народження Фронтмен групи Maroon 5 розповів в інтерв'ю 2011 року, що у нього є молодший брат-гей на ім'я Майкл. «Я можу розвіяти будь-які міфи про придбання сексуальності», - зазначив він Адам. «Повір мені, він народився з цим. Мій брат гей, і ми знали це, коли йому було ще два роки ». хлопцем? »- найкраща реакція, на яку міг розраховувати улюблений брат.

Енн Гетевей

Ще до того як стати відомою актрисою, Хетеуей записала кілька пісень, серед яких були і посвяти її брату, наприклад Dreamed a Dream з фільму «Знедолені».

Енн Хетеуей пішла з католицької церкви заради брата У 2010 році актриса заявила, що вона кинула католицизм в підтримку свого брата Майкла, який відкрився їй, коли вона була підлітком. «Вся сім'я перейшла в єпископальну церква після того, як мій старший брат зробив камінг-аут, - розповіла Енн в інтерв'ю, - Чому я повинна підтримувати організацію, яка має обмежене думку про мого улюбленого брата?»

Мадонна

У гей-ікони Мадонни є відкритий брат-гей Крістофер Чікконе, який протягом багатьох років тісно співпрацював зі своєю знаменитою сестрою. Він навіть з'явився в кліпі співачки на пісню «Lucky Star».

Довгий час Мадонна і її брат Крістофер були близькі Відносини брата і сестри зіпсувалися після того, як Крістофер випустив біографію в 2008 році під назвою «Життя з моєю сестрою Мадонною». Книга привернула небажане увагу громадськості до Мадонни і її відносинам з тодішнім чоловіком Гаєм Річі.

Кріс Еванс

Заради брата Кріс підтримує всі ЛГБТ-спільнота Молодший брат «Капітана Америка», Скотт здійснив камінг-аут, коли йому було 19 років, що Кріс випадково оприлюднив у своєму інтерв'ю. Еванс старший підтримує спільнота ЛГБТ, кілька разів виступав на конференціях на захист прав сексуальних меншин і завжди говорить: «Я в захваті від геїв».

Колін Фаррелл

Колін захищав свого молодшого брата-гея Еймон, коли вони росли в Ірландії, де над хлопчиком знущалися. Кілька років тому вони запустили кампанію проти знущань над людьми гомосексуальної орієнтації, і Колін активно підтримує ЛГБТ-спільнота.

Колін з дитинство захищає брата, в тому числі від побоїв «Будь то напад на студентів-геїв, яке я спостерігав на власні очі, на будь-яке інше меншість, засноване на раси або релігії, все це неправильно і не має місця у справедливій і жалісливий країні, такий , який я знаю Ірландію », - стверджує Колін.

Хлоя Грейс Морець

Хлоя виключає з життя всіх, хто критикує геїв за орієнтацію Два з чотирьох старших братів Хлої Грейс Морец, Тревор і Колін, геї. Вона часто зустрічається з Тревором, який також працює її тренером з акторської майстерності. Хлоя попереджає: «Я видалю і заблокую, просто викреслю зі свого життя будь-якого, хто коли-небудь скаже щось погане про моїх братів».

Кетрін Зета-Джонс

Рідний брат Кетрін теж працює в кінобізнесі Брат знаменитої валлійської актриси Кетрін Зети-Джонс - відкритий гей. Девід Джонс є керівником в продюсерській компанії, яка спонсорувала фільми дуже відомих режисерів, в тому числі Мартіна Скорсезе. Її другий брат, Ліндон, також працює в цій компанії.
На жаль, не завжди між рідними панує таке взаєморозуміння і тепле ставлення. Читайте наш матеріал про рідних братів і сестер, які заздрять своїм знаменитим близьким людям.