Rutube оновив свій сайт

Anonim
Відеопортал Rutube випустив реліз своєї нової версії сайту, повідомляється в прес-релізі "Газпром-Медіа Холдингу".
Одне з найважливіших оновлень стала інтеграція Rutube з соцмережею Facebook - основним партнером оновленого сайту. Крім цього, змінили дизайн сайту; з'явилася можливість дивитися відеоролики з різних ресурсів - стали доступні ролики з різних місць для розміщення відеофайлів навіть найвищої якості, які може вільно відтворити на своєму екрані 3d телевізор panasonic, LG, Samsung та інші.
У подальших планах компанії - запустити наступний реліз відео порталу, інтегрувального з "ВКонтакте" і Twitter і ще більше вдосконалити функцію завантаження роликів. "Зараз у Rutube не тільки новий дизайн сайту і логотип, а й абсолютно інший підхід до позиціонування на ринках, відбору контенту і розробці своїх сервісів.

Новий логотип Rutube в кольоровому варіанті Відповідно, зміняться і наші ключові партнери. До кінця поточного року ми представимо свої нові розробки, що стосуються майже всіх областей, пов'язаних з переглядом і поширенням відео в мережі інтернет. Також ми розширюємо сервіси персоналізації, які ми анонсуємо зараз ", - відзначає Олександр Дунаєвський, заступник генерального директора Rutube.

Скріншот сторінки сайту Інтернет-користувачам подобаються поновлення відео порталу, тому відвідувань стає все більше і більше.
Редакція бажає подальшого процвітання і збільшення кількості відвідувань оновленому відеопорталі Rutube.