Вчені розповіли про добовій нормі води для людини

Anonim
Вчені розповіли, скільки потрібно пити чистої води на добу. . Вчені радять дозувати дуже ретельно прийом рідини, споживаючи її не більше 200 мілілітрів за раз, щоб занадто не навантажувати нирки, а також інші внутрішні органи. Тому графік прийому води можна заздалегідь спланувати заздалегідь, а потім розподілити всі порції згідно з цим планом.
Згідно з дослідженнями вчених, для підтримання водного нормального балансу, людині необхідно вживати близько тридцяти мілілітрів води на один кілограм своєї ваги. Так, при вазі 70 кілограм потрібно випивати рівно два літри сто мілілітрів чистої фільтрованої води. До речі, фільтр для жорсткої води тут і в інших мережевих магазинах сьогодні можна купити за прийнятною ціною. Сьогодні найпопулярніший, поширений наповнювач для пом'якшення води - це іонообмінна смола. Смола знижує підвищену жорсткість, видаляє різні забруднення і домішки, наприклад, надмірне залізо або хлор.

Якщо людина працює в офісі, де він знаходиться близько 8 годин, йому потрібно пити по склянці чистої води в одну годину Є такі види фільтрів для очищення води: проточні фільтри, популярні фільтри-глечики, спеціальні магнітні фільтри. Система магнітних фільтрів є корпус з магнітами, вмонтованими в нього. Її установка здійснюється на труби систем водопостачання. Магнітне поле, діючи на потік жорсткої води, сильно змінює фізичні властивості її. Солі втрачають можливість кристалізуватися, осідати у вигляді накипу на трубах і різних елементах нагрівання побутових приладів. Саме магнітні фільтри універсальні, досить прості в монтажі, вони підтримують широкий діапазон температур, не вимагаючи заміни матеріалів.
Якщо людина працює в офісі, де він знаходиться близько 8 годин, йому потрібно пити по склянці чистої води в одну годину. В результаті вийде приблизно 1,7 літрів чистої води. Фахівці кажуть, що вдома, в офісі потрібно обов'язково встановити сучасний фільтр для води, вивести для пристрою окремий кран. Практика показала, що глечики фільтри очищають воду погано, вони не мають багатоступеневих сучасних систем фільтрації. Наприклад, тут на фільтр грубої очистки води ціна зараз доступна кожному.
Редакція сайту нагадує, для харчування шкіри чиста питна вода підходить дуже слабо, тому що в результаті старіння, часто приводить до збоїв в роботі людського організму, в клітини вода надходить в малій кількості. Так. для харчування клітин потрібно застосовувати спеціальну косметику. Гарна косметика сьогодні може коштувати не так дорого.Потрібно тільки ретельно вивчити це питання і звернутися до фахівців за порадою: косметолога, дерматолога.