Алена Чехова - біографія актриси, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Олени Чехової

Алена Чехова - російська актриса театру і кіно, відома ролями в популярних фільмах «Він - дракон», «У спорті тільки дівчата» і «Хардкор». Крім того, дівчина домоглася деякого успіху в Голлівуді, знявшись в декількох картинах з Дольфом Лундгреном.

Актриса Олена Чехова

Дитинство та юнацькі роки

Олена народилася в Самарі, де її батьки вчилися в авіаційному інституті.Після закінчення ВНЗ її батькові, Антону Павловичу Чехову (так, так, не дивуйтеся, він повний тезка знаменитого письменника), запропонували роботу в крупній авіабудівної корпорації, і вся сім'я перебралася до Ульяновська. Там Олена і провела свої дитячі роки, а влітку гостювала у бабусі з дідусем в Оренбурзькій області.

Алена Чехова в дитинстві зі своєю сім'єю Батьки балували свою синьооку принцесу і ні в чому їй не відмовляли. А от бабуся була більш суворою і дотримувалася строгих заходів у вихованні. Проте, Олена обожнювала гостювати у людей похилого віку в селі, і зараз, незважаючи на постійну нестачу часу, намагається теж відвідувати їх якомога частіше.
Олена росла активною і допитливою дівчинкою, з найрізноманітнішими інтересами. Вона займалася танцями в дитячої хореографічної студії «Джерельце», захоплювалася музикою і живописом, вчила іноземні мови, багато читала і прекрасно вчилася в школі.

Алена Чехова в дитинстві Крім того, у Олени - третій розряд по самбо, вона вміє керувати яхтою і літаком. Тож не дивно, що дівчині з таким темпераментом і невгамовною тягою до всього нового стало тісно в провінційному Ульяновську. Ще в старших класах вона вирішила, що після школи поїде в Москву, надійде в МГУ і буде насолоджуватися студентським життям, як герої її улюбленого серіалу «Елен і хлопці». Інтерв'ю Олени Чехової Мрія збулася: Олена стала студенткою юридичного факультету головного ВНЗ країни і з головою поринула у вир столичного життя. Успішно закінчивши навчання на кафедрі цивільного права, вона стала наймолодшим дипломованим адвокатом в країні, але пропрацювала за фахом зовсім не довго.
Дівчині швидко набридла копітка робота з паперами, а ось під час публічних виступів в суді вона відчувала себе як риба у воді. Тому Олена вирішила змінити вид діяльності і оволодіти акторською професією.

Зростання Олени Чехової - 174 см Цілеспрямована дівчина закінчила Щукінське училище, а потім з'їздила за новими знаннями в США - вона займалася в New York Film Academy по чотиритижневий програмі Acting for Film Workshop.

акторська кар'єра

Вперше потрапивши в Америку в складі групи російських акторів, Олена познайомилася там з відомим голлівудським педагогом акторської майстерності Іваною Чаббак. Згодом та ввела дівчину в місцеву акторську тусовку і стала для Чехової справжньою провідною зіркою в Голлівуді.

Алена Чехова в серіалі «Деффченкі» До цього часу за плечима молодої актриси вже було більше десятка успішних робіт в російському кіно, найпомітнішими з яких стали ролі в серіалі «Деффчонкі», спортивної комедії «У спорті тільки дівчата» і мелодраматичному фентезі «Він - дракон ». Алена Чехова в фільмі «В спорті тільки дівчата» У 2015 році на зйомках комедії «Похмілля» Олена вперше зустрілася з Дольфом Лундгреном, який через півроку став її партнером по фільму «Dead Trigger» ( «Осічка»), знятому на основі популярної комп'ютерної гри .

Особисте життя Олени Чехової

Багато хто задається питанням, як настільки юній дівчині вдалося побудувати успішну кар'єру в Голлівуді, купити шикарний особняк в ближньому Підмосков'ї і домогтися розташування вітчизняної світської тусовки. Олена не приховує, що у неї достатньо забезпечена сім'я, при цьому категорично відкидає наявність впливового «спонсора». На питання, які чоловіки їй імпонують, вона однозначно робить вибір на користь своїх співвітчизників, відзначаючи їх щедрість і великодушність, але при цьому дає зрозуміти, що поки ще не зустріла справжнє кохання.

Алена Чехова зараз

Одна з останніх робіт актриси - складна характерна роль в російській військовій драмі «Прощатися не будемо» з Андрієм Мерзлікін та Єгором Бероєвим. Також в 2018 році дівчину можна побачити в сіквелі прославила її комедії - «У спорті тільки дівчата 2», де зіграв Олександр Головін.Алена Чехова у фільмі «Прощатися не будемо» В цьому ж році Чехова стала однією з головних актрис в новому фільмі Дмитра Астрахана «Життя після життя», де також знялися Олександр Домогаров і Анна Семенович.
У розробці знаходиться ще один голлівудський проект Чехової - пригодницький трилер «Treasure Hunter: Legend of the White Witch» ( «Мисливець за скарбами: Легенда Білій Відьми»). Дівчина зіграла дружину героя Уїла Травела.