«ХайТекФасади» - це вентильовані фасади найвищої якості за доступними цінами

Anonim
Де в Москві дістати якісні вентильовані фасади. Відповідь є …
Компанія «ХайТекФасади», зайнята своєю діяльністю на вітчизняному ринку сучасних якісних вентильованих фасадів з далекого 2003 року, зарекомендувала себе надійним партнером, який в строк виконує всі на себе взяті завдання. Кваліфіковані працівники з чималим досвідом пропонують свої послуги по якісному виготовленню, швидкої поставки і високопрофесійному проектуванні вентильованих фасадних систем за низькими цінами.

«ХайТекФасади» зарекомендувала себе надійним партнером За весь час роботи компанія здала в експлуатацію більше 70 об'єктів самої різної міри складності. Своє виробництво, оснащене новим універсальним обладнанням, дозволяє виробляти тільки якісні комплектуючі для сучасних навісних фасадних і інших систем.
Фахівці ТОВ розробили і запустили вже у виробництво нову алюмінієву підсистему вентиляційних фасадів під серією «Hi Tech Fasad». Вони мають свідоцтво технічне Росстроя і можуть застосовуватися з сучасними системами навісних фасадів від інших виробників. Компанія займається доставкою якісних алюмінієвих панелей композитних марки «Bildex», які потрібні для облицювання вентильованих фасадів.

Компанія «ХайТекФасади» виробляє сучасні якісні вентильовані фасади Фахівці-професіонали компанії на сайті fasads.ru практикують тільки індивідуальний підхід до всіх замовників для вирішення всіх поставлених важливих завдань. Власний автопарк забезпечить оперативну доставку будь придбаної в компанії продукції.