Чим хороша система «Розумний будинок»

Anonim
Після впровадження суперсучасної системи автоматизації ваш будинок стане по-справжньому сучасним. Компанія iQ Comfort є професійним інтегратором систем автоматизації. Фахівці організації готові впровадити систему розумний будинок будь-якого рівня. Довіряючись професійним співробітникам компанії, ви можете бути впевненими в тому, що проектування і установка обладнання будуть виконані в зазначені терміни і максимально якісно.
В системі розумний будинок кожна складова працює на комфорт власника житлового приміщення. Ця система являє собою домашню автоматизацію. З її допомогою можна управляти всіма технічними функціями будинку. Вона контролює і економить ресурси, забезпечує безпеку і проводить моніторинг подій.

Розумний будинок - технологія, створена для комфорту Компанія iQ Comfort бере на себе турботу про безпеку клієнта. Використовуючи найсучасніші технології, вона забезпечує ефективну роботу системи сигналізації, здійснює відеоспостереження, займається домофонами, захищає від протікань, газу, пожежі, задимлення. У веденні системи потрапляють невидимі дверні замки і біометричні замки. Вона дає можливість підключити будь-який тип охоронних датчиків. Всі ці функції інтегрує в себе система розумний будинок. Власник будинку може з легкістю відстежувати пожежну безпеку свого житла, правильну роботу всіх інженерних систем, спостерігати за кліматичним устаткуванням, прибудинковою територією. Якщо є ризик виникнення небезпеки, автоматика сповістить про це мешканців, і, якщо це буде можливо, усуне несправність.
Узгоджене управління системами освітлення, опалення, клімату, вентиляції дозволяє істотно економити газ, воду, а також інші енергоносії. Енергозбереження здійснюється при установці систем автоматизації, енергозберігаючих ламп, таймерів і датчиків. Система здатна скласти графік, алгоритм і період роботи для кожного пристрою, вона сама відключає непріоритетна електроспоживачі і максимально оптимізує використання енергії.
Розумний будинок - технологія, створена для комфорту. На період реалізації проекту за замовником закріплюється особистий відповідальний фахівець, він буде для нього доступний практично в будь-який час. Система зробить ваш будинок унікальним і неповторним, адже проект розумного будинку завжди індивідуальний. А технологічність і сучасність системи «Розумний будинок» обов'язково оцінять оточуючі, особливо якщо вам важливо їхню думку.