Шеллі Хенніг (Shelley Hennig) - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Шеллі Хенніг

Шеллі Хенніг - американська актриса і модель, відома по телесеріалів «Вовченя», «Дні нашого життя», «Таємне коло».

Актриса і модель Шеллі Хенніг

дитинство

Шеллі Кетрін Хенниг (Shelley Catherine Hennig) народилася 2 січня 1987 року в місті Сент-Роуз, штат Луїзіана. Дитинство дівчинка провела в крихітному містечку Дестрехан в тому ж штаті. У шкільні роки Хеннінг, з ранніх років займалася танцями, отримала безліч нагород на танцювальних конкурсах. Також дівчина захоплювалася складанням віршів - два її твори були опубліковані в книзі молодих поетів.

Шеллі Хенніг в дитинстві і зараз Коли Хеннінг було близько 13 років, один з її старших братів був задавлений нетверезим водієм. Убита горем Шеллі зв'язалася з місцевою некомерційною організацією «C.A.D.A» (Рада з питань зловживання алкоголем і наркотиками) і виступила з кількома лекціями, під час яких розповідала одноліткам і молодим людям про жахливі наслідки зловживання заборонених речовин і алкоголю.
У 16 років Шеллі вирушила на підлітковий конкурс краси Miss Louisiana Teen USA. Дівчина вперше виступала на такому великому заході, але хвилювання не завадило їй стати переможницею конкурсу. У наступному році Хенниг представила Луїзіану на конкурсі Miss Teen USA-2004 в каліфорнійському місті Палм-Спрінгс. Шеллі здобула перемогу і в цей раз, ставши першою переможницею конкурсу такого масштабу з Луїзіани.

Шеллі Хенніг в купальнику на конкурсі Miss Louisiana Teen USA Перемога юної Хеннінг на конкурсі принесла їй річний контракт з відомим модельним агентством Trump Modeling Management, заснованому Дональдом Трампом в 1999 році, і хорошу стипендію в Нью-Йоркській консерваторії драматичного мистецтва. Шеллі Хенніг вразила шанувальників своїми танцями У перший рік після перемоги Шеллі не раз з'являлася на телебаченні, відвідувала важливі публічні заходи, в числі яких - найвідоміший конкурс краси Miss Universe, а також співпрацювала з різними некомерційними організаціями. 8 серпня 2005 року Шеллі поступилася свій титул Еллі Лафорс з Огайо.

Кар'єра в кіно

Вперше в кіно Шеллі знялася відразу після конкурсу краси, в 2004 році: дівчина з'явилася в невеликій ролі в серіалі «Пристрасть». У квітні 2006 року Хенниг отримала роль Стефані Джонсон в мильній опері «Дні нашого життя». В цілому дівчина знялася в більш ніж 450 епізодів серіалу з 2006 по 2011 роки. У 2010 (а потім і в 2012) році Шеллі була номінована на премію «Еммі» в категорії «Видатна молода актриса в драматичному серіалі». Однак отримати заповітну нагороду Хеннінг не вдалося: в перший раз актрису обійшла Джулі Марі Берман з серіалу «Головний госпіталь», а два роки по тому - Кристел Халіл з мильної опери «Молоді та зухвалі».
18 січня 2011 року Хенниг оголосила, що залишає «Дні нашого життя». Дівчина зізналася, що роздумувала над цим рішенням досить довго і що буде сильно сумувати за колегам по знімальному майданчику, але цей крок вона вважає єдино вірним.

Шеллі Хеннінг в серіалі «Таємний коло» У наступні три роки дівчину можна було побачити в 22 епізодах фентезі-серіалу «Таємне коло», декількох епізодах епопеї «Зак Стоун збирається стати популярним», а також в епізодах серіалів «Правосуддя», «Блакитна кров »і« У друзів життя краще ».
Також актриса знялася в кліпі американської кантрі-групи «The Band Perry» на пісню «Gentle On My Mind».

Шеллі Хенніг і Ділан Про "Брайен У 2014 році актрису запросили в 3-й сезон містико-драматичного телесеріалу« Вовченя »(інша назва -« Перевертень »). Менеджер з підбору акторів серіалу був знайомий з дівчиною по її попереднього проекту (« Зак Стоун збирається стати популярним »). Він відразу зрозумів, що на роль Малії Тейт (Хейл), біологічної дочки Пітера Хейла (актор Іен Боен), яка довгий час вела життя в образі койота, відмінно підійде Шеллі. Шеллі Хенніг про серіал« Вовченя »Хоча Шеллі ніколи не дивилася «вовченя» до цього, ідея їй понра вилася і вона погодилася. Колегами Шеллі по знімальному майданчику стали молоді актори Колтон Хейнс, Коди Крістіан, Тайлер Хеклін і ін.
Якщо в 3 сезоні актриса з'явилася у другорядній ролі в трьох епізодах, то з 4 сезону Малія стала вже однією з головних героїнь фентезі-епопеї.
Паралельно зйомок в серіалі дівчина встигла знятися в головних і другорядних ролях в містичному трилері «Прибрати з друзів», хоррорі «Куіджа: Дошка Диявола», драмі «Пошуки» і романтичному фільмі «Літо на вісьмох». Шеллі Хенніг у фільмі «Куіджа: Дошка Диявола» У 2016 році актриса стала переможницею премії Teen Choice Awards у літній категорії «Краща актриса». У 2017 році дівчина була знову номінована в цій категорії, але нагороду отримала її колега по серіалу Холленд Роден.

Особисте життя Шеллі Хенніг

З 2007 по 2012 роки актриса зустрічалася з актором з «Днів нашого життя» Джеєм Кеннетом Джонсоном. У ЗМІ ходили чутки, що після розставання з Джеєм Шеллі закрутила роман з актором Томасом Деккером, зіркою фільму «Термінатор: Хроніки Сари Коннор», однак актори ніяк не прокоментували припущення журналістів.

Шеллі Хенніг і Томас Деккер У 2013 році Шеллі імовірно складалася у відносинах з американським актором Беном Маккензі, відомим за ролями в телесеріалах «Самотні серця», «Саутленд» і «Готем», однак через кілька місяців вони розлучилися.

Шеллі Хенніг зараз

Після шестирічної перерви, в лютому 2017 року, Шеллі повернулася в серіал «Дні нашого життя», з'явившись в трьох епізодах у своїй звичній ролі Стефані Джонсон.
В травнем 2017 року актриса знялася в кліпі виконавиці Марен Морріс на її пісню «I Could Use A Love Song». Шеллі Хенніг в кліпі Марен Морріс - I Could Use a Love Song В листопаді 2017 року на екрани вийшов фільм «Роман Ізраел, Esq.», В якому Дензел Вашингтон виступить в ролі досвідченого адвоката, ідеаліста і справжнього бійця, який вивчає таємницю системи кримінального суду Лос -Анджелесі, а Шеллі грає одну з головних жіночих ролей. Крім Дензела і Хеннінг у фільмі також з'явилися Колін Фаррелл і Кармен Еджого.
Крім того, в найближчі роки Шеллі можна буде побачити в комедії «Коли ми познайомилися», комедійному серіалі «Liberty Crossing» і комедійному фільмі «The After Party».