Ілля Кірєєв біографія, фото, шоу Голос, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Іллі Кірєєва

Ілля Кірєєв - сучасний виконавець з сильним голосом, якого нещодавно дізналася вся Росія. Основний музичний напрямок, в якому він виступає - R'n'B. Крім сольних виступів слухачі знають його по роботі в дуетах з Ліоном, Джі Вілксом, ЗаПолком і ін.

Дитинство і сім'я Іллі Кірєєва

Дитинство майбутнього виконавця R'n'B пройшло в Москві. До п'ятнадцяти років музики серед його хобі не було. Він ніколи не ходив до музичної школи. Уже в підлітковому віці, коли музика серйозно захопила Іллю, він почав вдома займатися з приватними викладачами, які зуміли дати йому базові знання нотної грамоти, але не більше того.
Виходить, що, не маючи офіційного музичної освіти, п'ятнадцятирічний хлопець серйозно почав займатися музикою. Батько подарував Іллі апаратуру, яка дозволяє записувати музику і голос. Незабаром він почав з'являтися на сценах клубів і дискотек. У співака був наставник Костянтин Купервейс, який зумів дати йому розуміння того, яке почуття має бути при виконанні пісень. Купервейс викладав Кірєєву основи блюзу і джазу, навчив чути і відчувати «чорну» музику, в якій себе Ілля і знайшов.

Перші виступи Іллі Кірєєва

Виступаючи в популярних клубах, юний початківець виконавець за досить короткий час придбав значну аудиторію слухачів.
Отримавши диплом столичного університету культури і мистецтв за спеціальністю «Продюсер-постановник шоу», Ілля почав співпрацю з групами «Баста», Dino MC, «Каста», а так само з багатьма зірками хіп-хоп напрямку.

Ілля Кірєєв сьогодні став популярним R`n`B артистом Кірєєв, як музикант, шоумен, виконавець і автор буквально увірвався на сцену і перевернув уявлення любителів соулу і R'n'B про ці стилях. Буквально з ідеї, Ілля починав творити, створюючи тексти і музику.
Треба відзначити, що спочатку в успіх творчості молодої людини мало хто вірив, вважаючи його ідеї божевіллям. У 2007-му році яскраві виступи цього виконавця стали найяскравішою подією в житті культури R'n'B.

Кірєєв - музичний продюсер

Кірєєв виступив в якості музичного продюсера на конкурсі R'n'B & Soul музики. За словами музиканта, він, знаючи як складно початківцям талантам пробитися в Росії наверх, вирішив за допомогою організації конкурсу надати їм допомогу. Цей конкурс мав ефект бомби, що розірвалася. Його Хедлайнером з'явився відомий американський репер Xzibit, який виступив на сцені і дав хороші відгуки. На висоті виявився і музичний матеріал, і все це заслуга Іллі Кірєєва і його незвичайного розуміння музики. Робота над цим грандіозним проектом з бюджетом близько півмільйона доларів, дала можливість Кірєєву співпрацювати з АРС media group і таким лейблом, як Black star inc.

Ілля Кірєєва не тільки співак, а й продюсер Протягом приблизно чотирьох років музикант практично не виступав, проте сцена знову покликала його. За цей час у нього накопичився багатий матеріал. Кірєєв розумів, що пора повертатися.У музичній індустрії повернення одного з перших російських виконавців R'n'B стало незвичайним явищем.
Самобутнє розуміння музики зробило безліч людей шанувальниками його творчості. Звичайно, відгуки на його роботи - не завжди однозначні, проте слухачів вони байдужими точно не залишають. В арсеналі музикантів кілька авторських альбомів, а так само близько десяти відеокліпів.

Ілля Кірєєв на шоу «Голос»

У 2014-му році виконавець Ілля Кірєєв був запрошений в якості конкурсанта на музичний телепроект «Голос». На «сліпих» прослуховуваннях співак представив композицію «Танці на склі».
Його пісня і його вокальні дані сподобалися Пелагеї. Вона повернула до Кірєєва своє крісло, запросивши його, таким чином, в свою команду. За словами Іллі, він ще до першого етапу конкурсу неодноразово натякав, що йому імпонує Пелагея, проте був готовий працювати з будь-яким з наставників.

Іль Кірєєв - один з найяскравіших учасників шоу Голос Перший вихід виконавцю дався нелегко. Він сильно хвилювався. Зумів розслабитися тільки після того, як вийшов на сцену. Таке хвилювання і самі відчуття під час виступу конкурсант порівняв зі стрибком з парашутом.
На етапі «поєдинків» Кірєєв виступав на сцені з Андрієм Дзвінким. Виконавці знають один одного вже багато років. Це не дивно, адже обидва вони з єдиної вітчизняної хіп-хоп культури. У них є спільні проекти і спільно написані пісні. Завдяки Пелагеї, Андрій та Ілля зробили хороший вибір, вирішивши виконати композицію «Для тебе».
Вийшовши на сцену, Кірєєв вкотре зміг підтвердити потужний творчий потенціал. Виконання їм музики реггі було пронизане відтінками різних людських почуттів. Цьому талановитому і гармонійному музикантові Пелагія і віддала свій голос. Вибір наставниці був цілком логічний.
У «нокаути» Ілля зустрівся з Сергієм Михайлина і Айгунь Аскерова. На превеликий подив співака, його залишили на проекті. Думаючи, що це його останній виступ, він виконав пісню «як в останній раз». Швидше за все, саме ця обставина і спрацювало. На третьому етапі шоу перемогла людина, яка не знає нот, виконавець без музичної освіти. У чвертьфіналі співак представив композицію «Smile Mona Lisa».

Особисте життя Іллі Кірєєва

Виконавець думав, що після участі в «Голосі» він в буквальному сенсі, прокинеться знаменитістю. Цього, за його словами, не відбулося.
У Кірєєва незвичайний імідж, який формувався не один рік. Що він ніколи не носив, так це класику.
На тілі музиканта безліч татуювань. Кожна з них має для нього певний сенс. Наприклад, амулетами мандрівника він вважає локомотив і Як-52.
У Кірєєва є дівчина. Їх відносинам більше чотирьох років. Основне хобі Іллі - подорожі та заняття спортом.