Влетіли в копієчку: 10 розлучень, що розорили знаменитостей

Anonim
Коли зоряна пара оголошує про розлучення, це означає, що розбилися мільйони сердець шанувальників. Розставання ні для кого не проходить легко, вже тим більше якщо воно зачіпає не тільки душу, а й гаманець. Редакція зібрала підбірку найдорожчих розлучень Голлівуду.

Демі Мур і Ештон Кутчер

Ештон вибрав молодих коханок, обдуривши красуню Демі Особисте життя Демі Мур вся складалася з гучних розлучень. Варто було їй тільки оговтатися від розставання з Брюсом Віллісом у руках Ештона Кутчер, як той зрадив її, змінюючи з більш молодими коханками. Демі не розгубилася і зажадала 300 мільйонів доларів відступних.

Кевін Костнер і Сінді Сільва

Що пішло не так: Костнер і Сільва зустрілися в Каліфорнійському державному університеті в 1975 році і одружилися два з половиною роки по тому. Вони оголосили про розлучення після 16 років шлюбу в 1994 році.

Сільва змусила обирати між кіно і їй і помилилася Сільва була незадоволена почастішали «сексуальними ролями» Костнера і поставила перед вибором: вона або кар'єра. Кевін вибрав кіно і виплатив 80 мільйонів доларів відступних.

Мадонна і Гай Річі

Що пішло не так: режисер і співак назвали це звільненням в 2008 році після того, як він був одружений трохи менше восьми років. Відомі у всьому світі режисер і співачка оголосили про розлучення в 2008 році після 8 років шлюбу.

За витрачені нерви Гая Мадонні довелося викласти велику суму Пізніше Гай Річі в своєму інтерв'ю розповів, що відчував себе в шлюбі, як в «дешевої мильній опері». Мадонна ж відмовилася критикувати колишнього чоловіка, а просто виплатила йому 20 мільйонів фунтів.

Дженніфер Лопес і Кріс Джадд

Всього один рік в шлюбі з хореографом Крісом Джадд обійшовся Дженніфер в 13 мільйонів доларів. Вони одружилися в 2001 році після знайомства на зйомках кліпу на пісню Love Do not Cost a Thing.

Колишній чоловік Джей Ло порушує обіцянку, розповідаючи особисті подробиці пресі При розлученні пара уклала угоду, що Кріс НЕ буде висвітлювати подробиці особистого життя з Джей Ло, яке він уже не раз порушив. Також Джадд багаторазово скаржився журналістам, що бути в центрі уваги, але в тіні дружини дуже важко.

Харрісон Форд і Меліса Метісон

Харрісон Форд і сценарист Мелісса Метісон були разом 17 років. Вперше вони зустрілися на знімальному майданчику «Апокаліпсису сьогодні» в 1979 році.

Харрісону Форду зрада обійшлася в цілий статок Пара розлучилася у 2000 році через захоплення Харрісона іншою жінкою. За зраду довелося нехило поплатитися: Форд виплатив колишній дружині близько 100 мільйонів доларів. У 2015 році Мелісса померла.

Стівен Спілберг і Емі Ірвінг

Шлюб одного з найталановитіших фільммейкеров Стівена Спілберга та Емі Ірвінг тривав лише 4 роки.Емі не витримала натиску чоловіка і його вимогливості і подала на розлучення.

Тиранія в шлюбі привела Стівена Спілберга та Емі до розлучення Суддя з Каліфорнії відмовився визнати шлюбна угода пари, написане на серветці, і присудив Ірвінг 100 мільйонів доларів після чотирьох років шлюбу в 1989 році, хоча вона розраховувала на більше.

Майкл Джордан і Хуаніта Ваной

Майкл одружився на Хуаніті Ваной під час свого другого сезону в Чикаго Буллз в 1989 році в Лас-Вегасі. Здавалося б, щасливе десятиліття шлюбу призвело до того, що Ваной подала на розлучення в 2002 році, але пара вирішила спробувати все владнати.

Розлучення Майкла і Хуаніти став справжньою несподіванкою Наприкінці 2016 року Майкл і Хуаніта вирішили остаточно розлучитися після 17 років, проведених разом. Розлучення став несподіванкою для друзів, тим більше для шанувальників. Виплати Майкла колишній дружині склали 168 мільйонів доларів.

Джонні Депп і Ембер Херд

Через 5 років після знайомства на зйомках фільму «Ромовий щоденник» одні з найбажаніших акторів Голлівуду, Джонні Депп і Ембер Херд, зіграли таємне весілля. На жаль, шлюб не протривав і півроку, як дівчина звинуватила Деппа в насильстві і алкоголізмі.

Ембер не стала довго терпіти алкоголізм Деппа Суд зобов'язав Джонні виплатити Ембер 7 мільйонів доларів, які вона пожертвувала повністю на благодійність.

Мел Гібсон і Робін Мур

Скандал 2006 року, коли Мел Гібсон був заарештований за водіння в нетверезому вигляді і антисемітські висловлювання, позначився і на його особистому житті. На наступний день його дружина Робін подала на розлучення.

Приводом для розлучення став арешт Мела Гібсона Згідно шлюбним контрактом Мур отримала половину всього, що Гібсон заробив з 1980 року. За оцінками, сума становить близько 425 мільйонів доларів. Колишнє подружжя об'єднує не тільки 30 років, прожитих у шлюбі, але і 7 дітей.

Майкл Дуглас і Диандра Дуглас

Зараз Дуглас одружений на Кетрін Зете-Джонс а ось першої його дружиною стала 19-річна Диандра в 1977 році. Після весілля кар'єра Майкла злетіла вгору завдяки ролям у фільмах «Уолл-стріт» і «Основний інстинкт», а навколо актора поповзли чутки про численні сексуальні зв'язки.

Диандра не змогла прийняти популярність Майкла Дугласа Діандла терпіла до 1998 року, а пізніше подала на розлучення, відсудивши 45 мільйонів доларів, будинок в Беверлі-Хіллз і ще один на іспанському острові Майорка.