Олена Бушина біографія, фото, особисте життя Олени Бушиній 2019

Anonim

Біографія Олени Бушиній

дитинство

З дитинства Олена була дуже неспокійною дитиною. Постійно щось трощила, з раннього ранку і до ночі не з'являлася вдома, пропадала на вулиці, ходила з розбитими колінами і фарбувала ляльок маминої елітною косметикою.
Сім'я Олени Бушиній досить забезпечена. Мама працює в уряді Єкатеринбурга, а батько працює в будівельному бізнесі.
Сама Олена Бушина називає себе зайвим марнотратником життя. На третьому курсі вона пішла з університету, де вчилася на економічному факультеті за спеціалізацією банківська справа. На такий вчинок вона зважилася заради коханого чоловіка, слідом за яким і поїхала. Втім, в перервах між божевіллям дівчина встигала займатися йогою і грати у великий теніс. До слова, в майбутньому Олена Бушина планує отримати вищу психологічну освіту.

Дім 2

На телепроекті каналу ТНТ «Дом 2» Олена Бушина виявилася абсолютно випадково. Друзі познайомили її зі старожилом реаліті-шоу Степаном Меньшиковим. Після цього дівчині захотілося своїми очима побачити проект зсередини.
Дівчина прийшла на телепроект «Дом 2» 19 жовтня 2007 і залишилася в периметрі надовго. Відразу Олена зарекомендувала себе скандальної особливої. Дівчині зовсім не треба було лізти за словом в кишеню.

Зірка телешоу «Я дуже суперечлива особистість, але, незважаючи на це, у мене, безсумнівно, дуже велике серце. Але його я вмію приховувати за маскою стерви. Все тому, що мене часто зраджували, і я рідко показую яка я всередині. Тепер справляю враження різкої дівчини, якій палець в рот не клади. Втім, так, я дуже примхлива, а останнім часом стала і плаксивою. Але не лицемірю і не зраджую! Розум каже мені одне, почуття зовсім інше. Але я навчуся їх врівноважувати. Сама розумію, інакше можна накоїти в житті багато дурниць. Що стосується чоловіка, то головне, щоб чоловік не зраджував і цінував мої вчинки заради нього », - каже Олена Бушина.
На телепроекті «Дом 2» Олена Бушина зустріла баяніста Семена Фролова. Роман між двома учасниками спалахнув миттєво.
«Коли ми один одного побачили, то завмерли на місці! Раніше Семен зустрічався з Олею Сонцем, але вона була для нього скоріше не дівчиною, а творчою особистістю. Я ж для нього не просто красива дівчина, а людина з широким внутрішнім світом », - розповідає Бушина.
Шум і сварки між закоханими були постійно. Однак Олена і Семен встигали «розбігтися по кутах», так що до розриву свої відносини вони не доводили. Роман, на загальний подив, тривав досить довго. Однак все ж зайшов в глухий кут. Лена, разом з колективом, почала тиснути на Семена і принижувати його.В результаті молодий чоловік не витримав і 11 грудня 2008 року залишив реаліті-шоу. При цьому Олена залишилася і почала шукати свою любов далі.

Про весілля мріє кожна дівчина Олена Бушина після розриву довго депрессовала і почала шукати розраду в роботі. Так в рамках телепроекту «Дом 2» з'явилася група «Истринские відьми». Крім Олени Бушиній на сцену виходили Наталія Варвіна і Олександра Харитонова. Солістки часто говорили Олені, що у неї зовсім відсутнє почуття ритму. Це стало причиною багатьох скандалів.

Життя за периметром

Несподівано для всіх Олена Бушина початку пропадати з телепроекту і багато часу присвячувати своєму житті «за периметром». Причиною періодичних зникнень став 22-річний молодий і дуже перспективний чоловік на ім'я Дмитро Железняк. Чоловік був власником автомобільного салону.
«Я практично живу з Митею. Вдень мене можна побачити на телебудівництві, ну а ввечері я їду до нього. Будучи на проекті я їздила з ним відпочивати на два тижні. І більшу частину часу ми з ним разом. Ми неодноразово перевіряли свої відносини. З Дмитром дуже цікаво, де б ми не були. Якщо ми навіть переберемося на безлюдний острів, то нам не буде нудно. Взагалі, у нас спосіб життя не тусовочний, а сімейний », - розповідала пізніше Олена Бушина.
А ось восени 2009 року Олена Бушина стала нареченою і почала готуватися до весілля. Після того, як учасниця оголосила, що знайшла свою любов, на шоу задумалися про правильність знаходження дівчини на проекті. Адже вона вже знайшла свою другу половинку.
Однак сама Олена залишати «Дом 2» не хотіла, посилаючись на те, що їй треба займатися сольною кар'єрою. Сама дівчина довго мучилася, чи варто йти з реаліті-шоу заради нареченого (Дмитро не хотів приходити на телепроект і будувати відносини з Оленою перед телекамерами). Тому, весілля відкладали на невизначений термін, правда, до тих пора, поки не стало відомо про вагітність Олени. Бушина прийняла рішення піти з «Дому 2», однак домовилася, що іноді буде приїжджати в гості і приймати участь в ефірах.
У лютому 2010 року Олена Бушина і Дмитро Железняк офіційно оформили свої стосунки в одному зі столичних РАГСів. А 4 серпня 2010 року біля пари народився син. Хлопчика назвали Марк. Олена Бушина про зйомки на Будинку 2 і своє сімейне життя До речі, Олена Бушина стала другою учасницею, яка завагітніла, будучи на проекті. Першою стала Рита Кузина, правда вона і батько її дитини Євген на проекті залишилися і після народження дитини і стали виховувати малюка на очах у всієї країни. А ось Олена пішла з шоу на останніх тижнях вагітності.

Пластичні операції Бушиній

До речі, після того, як Олена Бушина стала мамою, вона неймовірно змінилася. Це стосується в першу чергу зовнішності. Дівчина зробила ринопластику. Тепер її ніс гармонійно підходить до обличчя, робить її більш жіночною і милою. Сама Олена, втім, ніяких коментарів з цього приводу не дає.

Скандали

Після відходу з телепроекту скандальна учасниця початку потроювати «веселе» життя і в родині. Так вибуховий характер вже побачили десятки москвичів на вулиці міста. Бушина влаштувала скандал чоловіку по шляху на фотосесію в стилі «ню». Молода людина привіз дружину не в той район Москви, просто переплутавши адресу. Коли Бушина це зрозуміла, що накинулася на Митю з криками. Сімейну драму бачили десятки перехожих, оскільки це був у вечірню годину пік.
Очевидці, які відразу її дізналися, сказали, що з чоловіком вона вела себе так само, як і на телепроекті. Дівчина була просто в сказі. Вона погрожувала розбити скло в автомобілі і заявила, що більше не хоче бути дружиною такого невдахи.

Красуня відпочинку Між тим, Олена все ж потрапила на фотосесію. Вона просто перенесла її на більш пізній час. І це незважаючи на те, що чоловік був незадоволений майбутнього позування Бушиній перед камерами в оголеному вигляді. Після цього Дмитро Железняк відмовлявся навіть говорити з Оленою.
До слова, виставку з фотографіями оголеної Оленою Бушиній побачили і москвичі, і жителі інших міст. Там зібрані всі зірки телепроекту «Дом 2» в незвичайних ракурсах: Олена Водонаєва, Ксенія Собчак, Ольга Бузова, Ксенія Бородіна, Олена Бушина і Вікторія Боня.
Розваги на проекті На початку 2011 року з'явилася інформація, що Олена Бушина на межі розлучення. Крім скандалів, на дівчину почали напирати батьки Дмитра Залізняка. Вони вимагали зробити тест на батьківство, так як підозрювали, що дитина Миті не рідний. У відповідь Олена подала офіційно документи на розлучення. З чуток, після розлучення з Дмитром Железняк Олена Бушина планує повернутися на проект «Дом 2».