Створюємо екологічну дружню спальню

Anonim
Спальня - відмінне місце, щоб почати свою екологічну революцію. .
Свою пісню «Give Peace a Chance» Джон Леннон і Йоко Оно придумали в спальні номери готелю в Монреалі, проводячи в ліжку 10-денний медовий місяць, і навряд чи вибір спальної кімнати для початку політичної кампанії проти війни був випадковим. «Ми просто вирішили пошукати трохи світу», - писав Джон Леннон.
Для робітничого класу спальня - це місце для відпочинку, одягання, роздягання, заняття любов'ю і годування грудьми, ну не кажучи про більш інтимних життєвих моментах. Спальня, де люди проводять не менше 1/3 життя, - це найсприятливіший місце, щоб почати власну екологічну революцію.
Намагайтеся спати якомога далі від вулиці і її шуму, від електрообладнання, що створює шум і від електромагнітної радіації. Краще купити енергозберігаючі лампи оптом - дорого, зате надовго. Вони зменшать ваші рахунки за електрику і прослужать довше, ніж звичайні лампи.
Як стверджують медики, невелика прохолода в спальні (18 градусів Цельсія) краще впливає на організм, ніж нагрівання повітря обігрівачами. Уникайте використання електричних ковдр і надмірного тепла, яке вам насправді не потрібно, і планета буде вам вдячна.
Редакція сайту "Узнайвсё" є прихильником проекту "Зелена квартира" і пропонує всім читачам створити сприятливі умови для життєдіяльності.