Самі волохаті люди в світі

Anonim
Хтось намагається прикрити лисину, а хтось мучиться від надлишку волосся. У світі є люди, які страждають від надлишку волосся і їх, дійсно, не вважають красивими.

Самі волохаті люди світу

Часи, коли волосатість тіла вважалася за непоправне каліцтво, давно пройшли. Канули в лету шоу виродків, покази незвичайних людей на ринкових площах. Але, звичайно ж, ця особливість деяких людей до сих пір викликає цікавість і здивування. В цілому, лікарі вже давно успішно справляються із зовнішніми проявами гипертрихоза за допомогою електроепіляції. Але волохаті люди не завжди прагнуть видаляти свій покрив, приймаючи себе такими, якими їх створила природа. Можливо, вам також буде цікаво дізнатися, чиє волосся вважаються найдовшими в світі.

Як живуть люди з густим волоссям по всьому тілу?

Сама волохата жінка

Існують жінки, з якими генетичне відхилення зіграло неймовірно злий жарт. Колись бородатих жінок показували в цирках і на ярмарках, залучаючи відвідувачів. У наш час вони потрапляють лише в Книгу рекордів Гіннеса, згідно з якою самим волохатим людиною жіночої статі сьогодні вважається Супатра Сасупфан (2002 р.н.).

У Супатра Сасупфан - синдром Амбрас Ця дівчинка з Таїланду стала популярною серед своїх однолітків після офіційного визнання її «волохатого рекорду». До цього однолітки дражнили її «обезьяноліцей» і «дівчинкою-вовком». У Супатра рясно росте волосся на обличчі, і проблема дівчинки полягає не тільки в естетиці: він заважають їй бачити і приймати їжу, тому її матері доводиться постійно підстригати густий шар рослинності.
На жаль, недуга Супатра - синдром Амбрас - не піддається лікуванню. У світі є всього 50 осіб з цією хворобою, яку також називають синдромом перевертня. В цьому випадку абсолютно безсила навіть лазерна епіляція - волосся після неї ростуть ще сильніше і гущі. Поряд з надмірною оволосением обличчя і тіла у дівчинки проблеми з зубами - вони знаходяться чи не в зародковому стані.

Сама волохата жінка в світі народилася в Таїланді Але маленька таїландка не збирається здаватися. Вона веде активне життя, грає з друзями, любить плавати і танцювати. Її не залишають байдужою страждання людей - в майбутньому вона мріє вивчитися і стати лікарем, щоб допомагати іншим боротися з їх хворобами.

Найволохатіша чоловік

Для чоловіків надмірна густота волосяного покриву не є настільки фатальною, як для прекрасної статі. Однак в дитинстві китаєць Юй Чженхуань, чиє волосся сьогодні покривають 96% його тіла, жахливо комплексував з приводу своєї зовнішності. У 2 роки у нього з'явилися волосся у вушній раковині, хоча вважається нормою, якщо вони починають рости лише з 16 років. Досить скоро батьки вже не встигали зістригати волосся з тіла малюка, а лікарі лише розводили руками.

Юй Чженхуань - самий волосатий чоловік в світі Але в міру дорослішання Юй зрозумів, що треба сприймати себе таким, яким він є. Усвідомивши свою індивідуальність, він став розвивати вроджені вокальні здібності, і, подорослішавши, створив музичну групу. Завдяки його таланту і, що вже гріха таїти, неординарному зовнішньому вигляду, до Чженхуаня швидко прийшли слава і багатство.Сам він називає себе Кінг конгом, маючи на увазі, що за його страхітливою зовнішністю ховається добра і тонко відчуває душа. Найволохатіша людина в світі Далеко не всіх дівчат відлякує зайва волосатість, і доказом цього є приклад Юй Чженхуаня і його обраниці. Молода пара дуже любить фотографуватися разом, анітрохи не переживаючи про думку інших людей.

Юй Чженхуань зумів звернути вроджена вада в гідність Цей життєрадісний хлопець з Китаю не обійшов своєю увагою і кінематограф. У віці 6 років він зіграв свою першу роль у фільмі «Пригоди волохатого людини». Сценарій картини був написаний спеціально для нього.

Самі волохаті брати

На першому місці по волосатості серед людей знаходяться відразу дві людини. Правда, вони брати, тому сперечатися через першості не стануть. Мексиканці Габріель Гомез і Віктор Рамос Гомез належать до великої сім'ї, що складається з 19 чоловік. Причому, проблеми з надлишком волосся в тій чи іншій мірі є у кожного члена їх родини, навіть у жінок. Але у Габріеля і Віктора волосяний покрив покриває цілих 98% тіла. Шерсть »не покриває лише ступні братів. Сама волохата сім'я в світі Втім, брати не збираються сумувати, а використовують свою особливість, даровану природою, собі і іншим на благо. Вони ніколи не комплексували з приводу своєї не зовсім звичайної зовнішності, і тепер працюють в цирку, розважаючи глядачів акробатичними трюками на батуті. З особистим життям у братів Гомез теж все склалося добре. Вони благополучно одружені, а у одного з них вже є діти. До речі, їм мутація батька у спадок не передалася.

Самі волохаті зірки Голлівуду

Прийнято вважати, що зірки кінематографа ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом. Однак деякі актриси воліють природність. Так, у 2010 році маловідома актриса, комік і телеведуча Монік шокувала глядачів церемонії «Оскар» своїми пухнастими ногами. «Я знаю свого чоловіка з 17 років, мені з ним добре і комфортно, - заявила тоді пресі 42-річна зірка. - І, знаєте, йому дуже подобаються мої волохаті ноги. Він вважає їх сексуальними ».

Волохаті ноги Монік викликали фурор на «Оскарі» Проблеми з надмірною волосистістю є і у визнаних «стовпів Голлівуду». Наприклад, розкішна співачка Бейонсе ніяк не поборе рясно ростуть волосся в пахвовій області. Кортні Лав, хизуються з борідкою, варто задуматися про епіляцію особи, як і красуні Тайра Бенкс, у якій, може, і не найдовші вуса серед знаменитостей, але все одно досить помітні.

Вуса Тайри Бенкс А деякі зірки принципово не чіпають волохаті місця і навіть з гордістю їх демонструють. Наприклад, Джулія Робертс не голиться ні ноги, ні пахви, заявляючи, що депіляція є інструментом для гноблення жінок. Подібної думки дотримуються Селін Діон і Майлі Сайрус, яка, правда, і тут відзначилася оригінальним способом - вона акуратно стриже пахвові зарості і фарбує їх у яскраві кольори. А Кемерон Діас навіть випустила книгу, де закликає жінок викинути бритву: «Лобкове волосся служать драпіруванням, що підсилює жіночу сексуальність. Створюючи завісу таємниці, вони спонукають чоловіка розгадати її ».

Майлі Сайрус фарбує волосся під пахвами в яскраві кольори