Люсі Фрай (Lucy Fry) - біографія, фото, кращі ролі, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Люсі Фрай

Люсі Елізабет Фрай - австралійська фотомодель і актриса, популярність якої принесли ролі у фільмах «Академія вампірів» і «Яскравість».

На фото: Люсі Фрай (Lucy Fry)

Дитинство і юність

Люсі народилася 13 березня 1992 року в передмісті Брісбена, Австралія. Маленька Люсі була такою сором'язливою, що вчителі не могли почути її тихий голос, і після третього класу батьки були змушені віддати її в театральний гурток. Так восьмирічна дівчинка почала вчитися долати свої страхи і комплекси, а незабаром щиро закохалася в акторську професію.

Люсі Фрай в дитинстві Пізніше вона відточувала майстерність в місцевому пластичному театрі Zen Zen Zo, де грала до 2010 року. На той час в цій впевненою красуні не могли навіть дізнатися минулої, сором'язливу Люсі.
Коли дівчині було 15 років, вона зайняла друге місце в конкурсі австралійського журналу Girlfriend Magazine, який шукав нових талановитих моделей.

акторська кар'єра

У 2009 році Люсі вперше опинилася на знімальному майданчику, знявшись в масовці австралійського серіалу «H2O: Просто додай води». Незабаром Фрай з'явилася в кліпі австралійської поп-рок групи Thirsty Merc на пісню «Tommy and Krista». Люсі Фрай в кліпі групи Thirsty Merc на пісню «Tommy and Krista» Два роки по тому дівчині дісталася її перша серйозна роль - в фантастичному сімейному серіалі «Неземної серфінг» молода актриса зіграла іншопланетянку Зоуи, яка закохується в «земного» хлопця.

Кадр із серіалу «Неземної серфінг» У 2013 році Люсі з'явилася в молодіжному серіалі «Таємниці острова Мако», спін-офф серіалу «H2O: Просто додай води». Цього разу актриса з'явилася в образі сміливою русалки Лайли, що охороняє свій острів від нежданих гостей.

Люсі Фрай в серіалі «H2O: Просто додай води» У 2014 році Фрай вперше попрацювала на зйомках іноземного кіно. Дівчину затвердили на головну роль юної принцеси Василини (Лісса) Драгомир в американському фентезі-трилері «Академія вампірів». Участь в подібному проекті дозволили Люсі познайомитися з такими популярними акторами, як Зої Дойч, Домінік Шервуд, Камерон Монахен, Сара Хайленд, Семі Гейл, а також зіркою «Кванта милосердя» Ольгою Куриленко і російським актором Данилом Козловським. Люсі Фрай в «Академії вампірів» Наступний рік приніс Люсі ще одну роботу в США: дівчина з'явилася в одній з головних ролей в кримінальній драмі Джозефа Кастело «Студент зі зв'язками» з молодим актором Томасом Манном. Втім, не забувала Фрай і про австралійському кінематографі - наприклад, її можна було побачити в комедії «Тепер додайте мед», що не отримала особливої ​​популярності в світовому масштабі.

Люсі Фрай у фільмі «Студент зі зв'язками» У 2016 році вийшов міні-серіал «11/22/63», що оповідає про шкільного вчителя англійської мови, який відправляється в минуле, щоб запобігти вбивству Джона Ф. Кеннеді. Головну роль в серіалі виконав Джеймс Франко, тоді як Люсі дісталася роль Марини Освальд - подружжя Лі Харві Освальда (актор Деніел Веббер), вбивці президента. На зйомках їй довелося навчитися розмовляти з російським акцентом.

Люсі Фрай в ролі Марини Освальд в міні-серіалі «11/22/63» Незабаром молода актриса разом з Едді Мерфі, Наташею Макелхон, Брітані Робертсон і Завьером Семюелом зіграла в драмі Брюса Бересфорда «Кухар» (також відомої під назвою «Містер Черч» ) і знялася в шести епізодах молодіжної хоррор-саги «Вовча яма». У травні 2016 року у великі екрани вийшов фільм жахів Грега Макліна «Темнота», в якій, крім Фрай, з'явився Кевін Бейкон.

Люсі Фрай в картині «Темрява» Наприкінці грудня 2017 року глядачі змогли оцінити акторську гру Люсі в американському бойовику Девіда Ейера «Яскравість», дія якого розгортається в Лос-Анджелесі, наповненому магією, орками, ельфами та кентаврами. На зйомках фільму дівчині пощастило попрацювати з такими відомими акторами, як Уілл Сміт, Джоел Едгертон і Нумі Рапас. Трейлер фільму за участю Люсі Фрай «Яскравість» За визнанням самої актриси, «Яскравість» стала найсерйознішим акторським досвідом за всю її кар'єру. Їй дісталася роль юної ельфійки по імені Тікка, що володіє чарівною паличкою - найпотужнішим артефактом цього світу і каменем спотикання героїв фільму. Шість років тому я була зіркою австралійського серіалу «Неземної серфінг». Це був великий шлях, і я щаслива бути тут. Коли я була дитиною і грала в театральному гуртку Брісбена, то навіть в найбільших мріях уявити не могла, що коли-небудь буду жити в Лос-Анджелесі і грати з Уіллом Смітом.

Особисте життя Люсі Фрай

З 2016 Люсі зустрічається зі своїм «екранним чоловіком» з серіалу «11.22.63» - австралійським актором Деніелом Уеббером. Вони досить довго не афішували відносини, змушуючи шанувальників гадати і будувати теорії.Втім, постійно з'являються в інстаграме спільні фотографії знаменитостей (в тому числі в колі близьких родичів) поставили крапку в цих суперечках. Люсі живе в Лос-Анджелесі, але часто гостює у своєї сім'ї, яка як і раніше живе в Брісбені.

«Яскравість»: Люсі Фрай в ролі Тикки

Люсі Фрай зараз

Відомо, що Фрай з'явиться в одній з головних ролей у драмі Денні Уорда «Клівленд», що оповідає про молодого нью-йоркському письменника, що переживає непрості часи і боротьбу з залежністю. Дата прем'єри ще не оголошена.

Люсі Фрай продовжує зніматися в нових проектах У 2018 році актриса разом з мексиканської колегою Ейсой Гонсалес з'явиться в картині ірландського режисера Олександри МакГіннесс «Шосе для гравців».